The Desmonds op Popronde Eindfeest, foto JessieKamp

Man, we komen nog steeds bij van de overvolle Popronde in Nijmegen afgelopen weekend! Met maar liefst 18 van de 22 NMTH Talenten op een dag, was het een begenadigd staaltje heen en weer rennen. Vanaf vanavond en de komende dagen gaat het er iets rustiger aan toe, maar desalniettemin zeker net zo mooi. Met een knallende kick-off in Nijmegen, voelt het erg goed om weer op een enigszins normale manier concerten te pakken, zo ook een viertal steden van 16 tot en met 19 september! Hetzij natuurlijk wel in een iets andere opzet ten gevolge van het kromme kabinetsbeleid, maar toch: voor vijf euro zie je de hele avond bands waarvan ook een goede handvol hard ’n heavy NMTH Talenten! Tickets koop je hier, en noteer vervolgens ook onze zware, gruizige NMTH routes hieronder…

Popronde vluggertjes in Leiden en Apeldoorn
Mede door de maatregelen en een kleinere selectie, zijn de Poprondes helaas wat compacter dit jaar. Zo ook in Leiden en Apeldoorn. Eerstgenoemde heeft weliswaar acht bands staan, maar daarvan wel drie uit onze selectie en allemaal in de Wibar! Dus je weet waar je moet zijn die dag. Zo mogen Cloudsurfers aantreden, evenals de sinistere stonerrockers van Mt. Atlas (ook al zo sterk in Nijmegen) en de Utrechtse bazen van SULTAN. In Apeldoorn komen Cloudsurfers opnieuw langsrijden, met The Desmonds in hun kielzog. Tickets bestel je voor Leiden via hier en Apeldoorn via hier.

Uitpakken in Gouda en Roermond
Gouda op de zaterdag is dan weer aardig bomvol qua bands, met een gezonde zes NMTH Talenten, namelijk Throwing Bricks, Frontstreet, Mayleaf, Cashmyra, Deveron en opnieuw SULTAN. In Roermond zijn ook Mt. Atlas, Cloudsurfers en SULTAN. weer te vinden, evenals de verpletterende mammoeten death metal van Inferum. Tickets bestel je voor Gouda via hier en Roermond via hier en check onze heavy tijdschema’s hieronder, maar vergeet niet eerst nog op te warmen met onze opnieuw geüpdatete (Never) Mind The Popronde playlist van 2021:


TIJDSCHEMA’S

Popronde Leiden
Donderdag 16 september

NMTH Route:
20:00 CLOUDSURFERS – Wibar, Willem Barentszstraat 39
21:15: Mt. Atlas – Wibar, Willem Barentszstraat 39
22:35: SULTAN. – Wibar, Willem Barentszstraat 39


Popronde Apeldoorn
Vrijdag 17 september

NMTH Route:
22:15 The Desmonds – Gigant, Nieuwstraat 377 1
23:00 CLOUDSURFERS – ACEC, Roggestraat 44


Popronde Gouda 
Zaterdag 18 september

NMTH Route:
16:45 Frontstreet – So What!, Vest 30
17:15 Deveron – Burgerzaal Stadhuis van Gouda, Markt 1
20:00 Cashmyra – Burgerzaal Stadhuis van Gouda, Markt 1
22:15 SULTAN. – Cultuurhuis Garenspinnerij, Turfsingel 34a
22:45 Throwing Bricks – Burgerzaal Stadhuis van Gouda, Markt 1
23:00 MAYLEAF – StudioGonz, Turfsingel 36


Popronde Roermond 
Zondag 19 september 

NMTH Route:
15:15 Inferum – De Azijnfabriek, Zwartbroekstraat 17
15:45 CLOUDSURFERS – De MuziekLoodZ, Dr. Philipslaan 25E
16:45 Mt. Atlas – De Azijnfabriek, Zwartbroekstraat 17
18:15 SULTAN. – De MuziekLoodZ, Dr. Philipslaan 25EDeel dit artikel