The Sore Losers // foto: Jan Rijk

The Sore Losers // foto: Jan Rijk

Bij ons kan onderstaande allemaal door dezelfde deur. Lees hieronder alles over waar jij de komende zeven dagen deze bijzondere levende muziek kan gaan horen. En begin vanavond meteen goed met oervaders Melvins!

Meer heavy, alternatieve concerten? Check onze live calendar!

(the) Melvins // 06.06, Paradiso
In september waren deze post-punk-heavy-metal voorvaders (the) Melvins te zien op Incubate, ditmaal staan ze in de prachtige Paradiso. Aandachtige lezers en luisteraars zagen ze al voorbij komen in ons wekelijks radiouur op Pinguin Radio. Check hier.

‘Hideous Woman’:

Farflung // 08.06, Little Devil
“Brothers and sisters… The cosmic ship will be arriving in Europe soon…” Space-rock uit LA! Onlangs kwam uit: het eerste geluid in maar liefst acht jaar. Een bijzondere gelegenheid dus, spacen in de Tilburgse Little Devil.

‘Hive’:

Eindhoven Psych Lab // 10.06, Effenaar
Het is lente! Of nee: zomerrrrr! En nog beter: deze week tijd voor Eindhoven Psych Lab in de Effenaar! Deze derde editie brengt ons onder andere: Föllakzoid, GOAT, Temples, Papir, White Hills, hosts Radar Men From The Moon meets GNOD en check zeker ook het Gruizige meel deel met onder meer Parquet Courts, Audacity en Iguana Death Cult.

Meer tips van de NMTH-redactie!

GNOD:

The Sore Losers & Paceshifters // 09.06, EKKO
Dubbel blues-rock-garage-pret in de Utrechtse EKKO! In maart kwam de nieuwste The Sore Losers plaat Skydogs uit op Excelsior Recordings. En dan zijn onze favoriete Overijsselse rockers van de Paceshifters er ook nog om het ijs te breken.

The Sore Losers:

Night Beats & Bartek // 12.06, Patronaat
Voor Night Beats uit Seattle begint een druk festivalseizoen, maar eerst staan ze in de Haarlemse Patronaat met één van onze 27 Popronde-adoptiekinderen: de Amsterdamse garagerockers van Bartek. Meer Night Beats zaterdag op het best wel toffe garage en meer fest Surf & Turf Outdoor in Breda en op 17 juni tijdens de (onfortuinlijke) afscheidsgig van The Afterveins in Rotown, Rotterdam.

Bartek:

Meer concerten? Check ook onze live calendar!Deel dit artikel