Met een festivalseizoen dat al in februari begint en de toffe programmering van vele popzalen tot jongerencentra en cafés snappen wij dat het lastig is om je concertagenda altijd up-to-date te houden. Gelukkig biedt Never Mind The Hype licht in de duisternis: hier lees je elke week een lijst met vijf niet te missen concerten! Geen stress meer dat je nou nét dat concert van je lievelingsband mist. Of gewoon een goed alternatief voor al die Netflix-marathons.

Death Alley

Rotterdammers opgelet: vanavond speelt Death Alley in de V11. Voor liefhebbers van snelle 60ies/70ies rock ‘n roll en psychedelische hardrock.

Ego Riser, Meet The Storm & Man As Plague

Op donderdag 10 september zie je voor €6 maar liefst drie Nederlandse topbands in de Winston Kingdom in Amsterdam. Hard, harder, hardst! Wij zijn benieuwd wie er dwars door je oordoppen heen blaast.

Nile

In Doornroosje (Nijmegen) zie je donderdag de death metal band Nile, de enige Nederlandse show op dit moment. Met maar liefst drie bands in het voorprogramma, een gezellig avondje uit. Wellicht niet voor het hele gezin.

JEFF the Brotherhood + Solids

In Utrecht zie je op donderdag in de Ekko de psychedelische grungerock van JEFF The Brotherhood + Solids. Twee drum/ gitaarduo’s om je vingers bij af te likken.

Nattas

In het hoge noorden zie je op donderdag in de Vera (Groningen) de Zweedse trashmetalband Nattas. Bijgestaan door de Limburgers van Misanthropia met hun melodische blackmetal.

 

 

 

 Deel dit artikel