HOOFS

Ioana Iorgu, foto Sister Studio

Het einde begint toch bijna in zicht te raken van dit Popronde-jaar: nog maar een weekend te gaan, gevolgd door het Eindfeest in Amsterdam! Na een flinke reeks bomvolle Poprondes, is dit nog even de laatste kans om nog een paar vette shows te pakken. En ook dit weekend valt er aardig wat te beleven. Vorige week verzamelden we al dikke routes verspreidt over drie dagen, vanaf vandaag 16 november tot en met zondag 19 november doen we dat weer mooi opnieuw. Volop genieten dus van opkomend talent van eigen bodem, vooral gezien de gezonde dosis NMTH Talenten die her en der geprogrammeerd staan. We maken het je daarom makkelijk, en stippelen hieronder de harde moshroutes van Breda, Enschede, Den Haag en Bergen Op Zoom voor je uit. Vier dagen lang vlammende shows in menig stamkroeg, kelder of popzaal, gratis en voor niets. Lees nu welke bands je moet zien deze week….

Keuzes maken in Enschede en beuken door Breda
In Enschede is het in ieder geval aardig aan! Maar liefst zes hard’n’heavy NMTH Talenten, hetzij met een beetje overlapping later op de avond. Bowl en Minor Citizen pak je makkelijk maar vervolgens: STiCKFiGS of Ioana Iorgu? En rap naar Femme Fugazi of gewoon rustig aan doen en Daniel Brooke even later meepakken in Rocks? In Breda is het dan weer lekker overzichtelijk: daar tuf je makkelijk van The Super Soakers door naar STiCKFiGS en Minor Citizen, om vervolgens nog een stukje Bowl mee te pakken.

Kort maar krachtig in Den Haag en Bergen Op Zoom
Den Haag heeft weliswaar slechts drie NMTH Talenten op de bill, maar zeker niet de minste! En lekker overzichtelijk: drie vette bands allemaal te zien in De Zwarte Ruiter, dus we zeggen: pak die post-punkfuif mee met een drieklapper in de vorm van HOOFS, Ioana Iorgu en Femme Fugazi. Speaking of die laatst: te Bergen Op Zoom sluit je het weekend af met Femme Fugazi in Die Twee. In ieder geval, check hieronder de volledige tijdschema’s, en warm tevens alvast op met onze zojuist geüpdatete hard’n’heavy NMTH x Popronde playlist:


Popronde Breda – 16 november 2023

NMTH Route:
22.00u – The Super Soakers – Mad Molly’s
22.30u – STiCKFiGS – Phoenix
23.15u – Minor Citizen – Rebel Yell
23.30u – Bowl – Vulling


Popronde Enschede – 17 november 2023

NMTH Route:
20.00u – Bowl – Stanislaus Brewskovitch
21.15u – Minor Citizen – Rocks
21.30u – STiCKFiGS – Stanislaus Brewskovitch
22.45u – Ioana Iorgu – Rocks
23.00u – FEMME FUGAZI – Stanislaus Brewskovitch
00.15u – Daniel Brooke – Rocks


Popronde Den Haag – 18 november 2023

NMTH Route:
21.00u – HOOFS – De Zwarte Ruiter
22.15u – Ioana Iorgu – De Zwarte Ruiter
23.30u – FEMME FUGAZI – De Zwarte Ruiter


Popronde Bergen op Zoom – 19 november 2023

NMTH Route:
15.00u – FEMME FUGAZI – Die Twee


Maak kennis met onze 13 NMTH Talenten via onze zojuist geüpdatete (Never) Mind The Popronde playlist:Deel dit artikel