Kelsey op Popronde Eindfeest, foto JessieKamp

We zijn de tel kwijtgeraakt betreft hoe vaak we de afgelopen tijd een zin zijn begonnen met ‘het was een raar jaar’, maar ook vandaag kunnen we het niet laten. Want als het op Popronde aankomt en hun 2020-selectie, kijken we terug op een behoorlijk avontuur. Zo waren we nog hoopvol op een Popronde verplaatst naar begin 2021, maar toen de nieuwe lockdown de deur plat walste eind 2020, werd die hoop keihard verpletterd. Het resultaat was nog een aantal pre-party’s en een hele dikke livestream van het Eindfeest, hier besproken. Kortom, het was dus een raar jaar! Maar om de selectie van 2020 toch nog een extra kans te geven het Popronde-avontuur mee te maken, kondigt de organisatie vandaag de Popronde Tiendaagse aan, die van 23 april tot en met 2 mei plaatsvindt in alle deelnemende steden! 

Hoe gaat dat in zijn werk?
Net als tijdens de pre-party’s worden de shows coronaproof, tegen een kleine betaling, en vinden ze alsnog plaats in 40 deelnemende steden verspreid over tien dagen. Tevens heeft de organisatie haar best gedaan om zoveel mogelijk bands uit de selectie, waaronder ook onze NMTH Club van 30, een plekje te geven op de deelnemende locaties. Dus voor de bands de kans om toch nog het podium te beklimmen, en voor ons de kans om dit aanstormend talent voor een paar euro’s te aanschouwen!

Popronde 2021 selectie bekendmaking
De Popronde Tiendaagse wordt op 23 april afgetrapt in Leeuwarden, Venlo en Assen en eindigt op 2 mei in Gouda, Woerden, Harderwijk en Den Bosch. Op 3 mei wordt vervolgens de nieuwe selectie van 2021 aangekondigd in 3voor12 Radio op 3FM. Het blijft natuurlijk afhangen van de coronamaatregelen of de Tiendaagse doorgang krijgt, maar we hopen op het beste en duimen hard! Want inmiddels beginnen we de concerten wel echt keihard te missen hier. Blijf op de hoogte van de Tiendaagse line-up per stad via popronde.nl.

Kom alvast in de stemming en check hier onze Popronde Club van 30, en volg tevens onze heavy, gruizige NMTH-selectie via de (Never) Mind The Popronde-playlist:

 

 

 

 

 Deel dit artikel