Mayleaf op Popronde Eindfeest, foto JessieKamp

Inferum

Jahaa, niet alleen mogen we weer, maar nu ook nog eens zonder coronarestricties en anderhalve meter! Sinds de versoepelingen zijn de festivals en concerten alweer op volle gang, en waar kun je dat beter vieren bij Popronde, een festival geknipt voor bands in intieme zaaltjes? Vanaf vanavond tot en met zondag 10 oktober is het namelijk weer goed toeven bij Popronde Groningen, Den Bosch, Haarlem en Dordrecht. Hetzij door de nasleep van de coronamaatregelen iets anders. Je betaald namelijk een ticket van 5 euro waarmee je de hele dag bands kunt zien, en het mooie is: een gezond deel ervan valt onder onze NMTH Talentselectie. We maken het daarom gemakkelijk voor je. en stippelen hieronder alle hard ’n heavy beukroutes voor je uit. Koop je tickets hier en pak je notitieblokje er maar vast bij…

Hard rollen in World Skate Center bij Popronde Den Bosch
Verreweg de meest gave locatie tijdens Popronde Den Bosch is wel het befaamde World Skate Center, waar morgen een drietal heerlijek punkbands staan, te beginnen met Mayleaf, gevolgd door Andy & the Antichrist en Deveron. Tussen Mayleaf en Andy door rol je echter als de wiedeweerga naar de verpletterende metal mokerhamer van Inferum en de rap metalsensatie Frontstreet in Willem Twee. Cloudsurfers zijn er ook weer, ditmaal in Bossche Brouwers samen met Cashmyra en Kalaallit Nunaat. Een beetje overlapping dus, maar met flink doortrappen kan je van alles een beetje meepakken. Koop dus je ticket voor slechts 5 zeuro via deze link.

Bomvol in Haarlem
Haarlem doet weinig onder voor Den Bosch qua NMTH gehalte! Daar kun je namelijk genieten van Hey Team, SULTAN., Kalaallit Nunaat, Minor Citizen en, jawel, ook daar weer The Desmonds en Cloudsurfers. Die laatste twee zijn niet te stoppen, daar ze een dag later ook in Dordrecht staan. In Groningen pak je dan weer een harde trio in EM2 met, nogmaals, Cloudsurfers, gevolgd door SULTAN. en Minor Citizen. Not too shabby dus! Tickets zijn 5 euro en daarmee zie je de hele avond bands, Groningen hier, Haarlem hier en Dordrecht hier. De routes inclusief tijden vindt je hieronder, maar warm ook zeker even op met onze geüpdatete hard ’n heavy (Never) Mind The Popronde playlist van 2021:


TIJDSCHEMA’S

Popronde Groningen
Donderdag 7 oktober

NMTH Route:

19:15 CLOUDSURFERS – EM2, Suikerlaan 6
22:00 SULTAN. – EM2, Suikerlaan 6
23:15 Minor Citizen – EM2, Suikerlaan 6


Den Bosch
Vrijdag 8 oktober

NMTH Route:

18:30 MAYLEAF – World Skate Center, Buitendijk 2
18:50 SULTAN. – Bossche Brouwers aan de Vaart, Tramkade 29
19:10 Inferum – Willem Twee Poppodium – Grote Zaal, Boschdijkstraat 100
20:20 CLOUDSURFERS – Bossche Brouwers aan de Vaart, Tramkade 29
21:20 Frontstreet – Willem Twee Poppodium – Grote Zaal, Boschdijkstraat 100
21:30 Andy & the Antichrist – World Skate Center, Buitendijk 2
21:50 Cashmyra – Bossche Brouwers aan de Vaart, Tramkade 29
23:00 Deveron – World Skate Center, Buitendijk 2
23:20 Kalaallit Nunaat – Bossche Brouwers aan de Vaart, Tramkade 29


Haarlem
Zaterdag 9 oktober

NMTH Route: 


19:45 Hey Team – Patronaat Café, Zijlsingel 2
20:45 The Desmonds – Patronaat Café, Zijlsingel 2
21:30 Minor Citizen – Lokaal, Koningstraat 46
21:45 Kalaallit Nunaat – Patronaat Café, Zijlsingel 2
22:15 SULTAN. – Patronaat Kleine Zaal, Zijlsingel 2
23:00 CLOUDSURFERS – De Flapcan, Zijlstraat 9


Dordrecht
Zondag 10 oktober

NMTH Route:
16:00 The Desmonds – DOOR, Spuiboulevard 220
19:30 CLOUDSURFERS – DOOR, Spuiboulevard 220Deel dit artikel