Bongloard – Popronde Hoorn, foto Jessie Kamp

De muziekwereld is aanpasbaar, zo blijkt maar weer eens. Want met alle concerten en festivals verplaatst, is livestreamen in luttele weken het nieuwe normaal geworden. Concerten op de kijkbuis in het comfort van eigen huis, moshen in je eentje. Zelfs met nieuwe aanpassingen, waarbij er mondjesmaat weer wat concerten worden gehouden, lijkt het erop dat streams nog enkele tijd onze toevlucht bieden naar een live-ervaring. En om toch wat overzicht te behouden in die overlopende emmer aan livestreams, verzamelen we elke week een rits opnames van binnen-en buitenlandse bodem. Met dit keer zes snoeiharde streams van vorige week met Mxrcxl, Abdomen, Pizza Knife en meer.

29 JUNI: ISOLATION SESSIONS #104: PARACETAMØL
Still going strong! Die Isolation Sessions gaan vrolijk verder, met vorige week een driedubbele klapper van Paracetamøl, Bongloard en Mxrcxl. Vergeet voordat je kijkt niet te doneren via de website. Eerst maar deze jongens, die altijd garant staan voor een garagepunkpartijtje:

30 JUNI: ISOLATION SESSIONS #105 – MXRCXL
Eerder bespraken we al de sterke nieuwe single, maar de avond ervoor debuteerden de heren Who’s the Richer? al. Vlammende sessie dit:

1 JULI: ISOLATION SESSIONS #106 – BONGLOARD
Whoo yeah! Bongloard breekt de tent af, zoals we ze het liefst zien doen:

2 JULI: GAVRAN @ BAR3 ROTTERDAM
Ook Bar3 is begonnen met livestreams. Met afgelopen donderdag een wel hele dikke van Gavran. Verpletterende post-metal en NMTH-Talent bij Popronde 2020. Niet te missen:

2 JULI: ROADBURN PRESENTS: A.A. WILLIAMS LIVE AT TESLA STUDIOS
Magistrale livestream van A.A. Williams met band, gestreamd via Roadburn Festival.

 

3 JULI: PIZZA KNIFE @ KAPITAAL SESSIES
De garagepunkende, pizza lovin’ skaters uit Utrecht deden de allereerste Bob Mollema x Kapitaal Sessies! Lees meer over Kapitaal via de website. Tevens is Pizza Knife NMTH Talent bij Popronde 2020, dus hardgaan gegarandeerd:

3 JULI: ABDOMEN @ NEUSHOORN
Afronden doen we op hoog tempo met de Friese helden van Abdomen. Ze waren met hun vluchtige punk te gast bij Friday Night Live te Neushoorn:

 Deel dit artikel