Two and a Half Girl – Popronde Rotterdam, foto Jessie Kamp

De muziekwereld is aanpasbaar, zo blijkt maar weer eens. Want met alle concerten en festivals verplaatst, is livestreamen in luttele weken het nieuwe normaal geworden. Concerten op de kijkbuis in het comfort van eigen huis, moshen in je eentje. Zelfs met nieuwe aanpassingen, waarbij er mondjesmaat weer wat concerten worden gehouden, lijkt het erop dat streams nog enkele tijd onze toevlucht bieden naar een live-ervaring. En om toch wat overzicht te behouden in die overlopende emmer aan livestreams, verzamelen we elke week een rits opnames van binnen-en buitenlandse bodem. Met dit keer vijf dikke streams van vorige week met o.a. Isolation Sessions van Noire Antidote en Drive By Wire evenals en Sonic Whip met een overheerlijke line-up.

19 JUNI: DOPELORD @ NO PROBLEM
Alweer van een week eerder, maar zeker niet minder! Dopelord deed een heerlijke doomset die je hier terug kunt luisteren:

22 JUNI: ISOLATION SESSIONS #101 – NOIRE ANTIDOTE
The Isolation Sessions hield afgelopen week een korte pauze, maar aan het begin gooiden ze er nog een noisy bak post-industrial uit van de hand van Noire Antidote, gebracht met vervreemdende visuals van Dmitry Pliskin:

23 JUNI: ISOLATION SESSIONS #102 – DRIVE BY WIRE
En ook Drive By Wire bracht een bezoekje aan Eindhoven met hun heavy, dreunende Deventer rock. Check die vlammende sessie hier:

27 JUNI: SONIC WHIP LIVESTREAM MET RRRAGS, TEMPLE FANG, BISMUT EN MONOMYTH
Sonic Whip verblijdde ons met iets wel heel gaafs: een stream van enkele van de vetste Nederlandse bands van het moment. Het volledige evenement, met pittige shows van Temple Fang, Monomyth, Bismut en Rrrags, kijk je terug via het Facebook-event door op de embed te klikken:

 

28 JUNI – TWO AND A HALF GIRL @ DB’S
Utreg post-hardcore op je bakkes! Heel fijn dat dB’s weer open is voor kleinschalige evenementen en een biertje. Two and a Half Girl

 

 Deel dit artikel