Terzij de Horde, foto William van der Voort

Wesenwille

Oef, dat is nog eens even een Utrechtse dubbelklapper die Haarlem te verduren krijgt…Utrechtse black metalbazen Wesenwille en Terzij de Horde slaan de handen ineen voor een gitzwarte showcase in Patronaat waarbij Nederlandse black metal centraal staat. En daar kun je bij zijn! Namens Patronaat mogen we namelijk 2×2 tickets weggeven. Meedoen is simpel: stuur een mailtje getiteld ‘Winactie Patronaat’ naar redactie@nmth.nl met je naam, en we verloten de tickets onder alle inzendingen!

Wesenwille bracht met II: A Material God een van de tofste Nederlandse platen van het jaar uit, geschopt tot de nummer 1 van onze lijst met 20 beste NLse albums van 2021. Terzij de Horde scoorde recentelijk nog hoge ogen met In One of These, I Am Your Enemy en dikke shows op o.a. Roadburn. Dat beide bands het live helemaal waarmaken is een zekerheid, dus deze verpletterende dubbel package wil je niet missen! Meedoen is simpel: stuur een mail naar redactie@nmth.nl getiteld ‘Winactie Patronaat’ met je naam, en onder de inzendingen verloten we 2×2 tickets! Winnaars krijgen woensdagochtend 18 mei bericht.

Het concert van Wesenwille en Terzij de Horde vindt plaats op donderdag 18 mei in Stage 3 van Patronaat. Deuren open om 20:00 en tickets scoor je via Patronaat.nl. Check ook het FB-event hier voor meer info. Deel dit artikel