Met een festivalseizoen dat al in februari begint en de toffe programmering van vele popzalen tot jongerencentra en cafés snappen wij dat het lastig is om je concertagenda altijd up-to-date te houden. Gelukkig biedt Never Mind The Hype licht in de duisternis: hier lees je elke week een lijst met vijf niet te missen concerten! Geen stress meer dat je nou nét dat concert van je lievelingsband mist. Of gewoon een goed alternatief voor al die Netflix-marathons.

Incubate

Deze week begint weer hét showcasefestival van Nederland: Incubate. Op meer dan 20 locaties zie je het heetste van het heetste en het nieuwste van het nieuwste. Van die bands waar je over een paar jaar over kan zeggen: ‘die zag ik nog in de Cul de Sac op Incubate’. Een uitgebreide selectie tips uit het ruime aanbod lees je hier.

King Khan & BBQ show

De garagerock van de flamboyante King Khan keert woensdag 16 september terug naar het Patronaat Haarlem. Dampende Doo-wop rock ’n roll op zijn best!

Brand New

Jaa! Een beetje emo kan nooit kwaad. Wij staan dan ook donderdag 17 september in de Melkweg voor Brand New. Het nieuwe nummer Mene maakt ons al erg nieuwsgierig, zal het live onze inner fangirl weer doen ontwaken?

Grave Pleasures

Donderdag 17 september reizen we af naar het Burgerweeshuis in Deventer voor de apocalyptische post-punk van Grave Pleasures (voormalig Beastmilk). De band is duidelijk beïnvloed door jaren 80 bands zoals Joy Division, Killing Joke en Jesus and Mary Chain, maar wat geeft dat als het lekker klinkt!

Black Lizard

Naast Grave Pleasures, nog een Finse band deze week: Black Lizard. Zij spelen hun hypnotiserende psych rock op 19 september in de ACU Utrecht.

 

 Deel dit artikel