De Video van de Week komt van Two and a Half Girl, iets wat volgers van NMTH en van de Popronde vast niet zal verbazen. De Utrechtse post-hardcoreband opende gistermiddag de Popronde namens NMTH in het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis en deed dat tegen middernacht nog wat grover over met een tweede set in Roxy’s Karaokebar. Toen zaten we helaas al in de laatste trein te jodelen, maar we kregen wel deze video van ze mee. Bring Me Back is het dus, deels geschoten bij een gig in Paradiso door Stan Oversteegen en Bart Oversteegen.

Het nummer is opgenomen in Cultuurcentrum Griffioen (!) in Amstelveen, en gemixt en gemasterd door gitarist Daan Lutgerink. De linkshandige guitar slinger is ook de man die ons op de hoogte brengt van de ins en outs rond de nieuwe single en de band. Bring Me Back is helaas (vooralsnog) niet de voorbode van een nieuwe plaat, maar een stand alone single. Het is de eerste release sinds de EP Prove You Wrong waar ook de nieuwe leden op te horen zijn.

In de video zijn beelden gebruikt van de EP-releaseshow in Paradiso en de aanloop daarnaar toe. Two and a Half Girl heeft sowieso nog zes Popronde-shows staan, in Den Bosch, Haarlem, Arnhem, Zwolle, Rotterdam en Hilversum (waarmee meteen ook zes toffe Poprondes genoemd mogen zijn) en je vindt de data in de headerfoto (handig af!). Dat geldt ook voor de speeldata van nog een pak shows in Nederland en België, die samen de Bring Me Back Tour vormen. Gaat dat zien! Maar eerst deze:Deel dit artikel