The Guru Guru, foto Eva Vlonk

Wat is het Nederlandse woord voor ‘Frenzied’? Hm, ja een mengeling van waanzinnig, koortsachtig en onbedwingbaar beschrijft deze verse video van The Guru Guru wel ja. Waarschuwing hierbij: mensen die gevoelig zijn voor epilepsie kunnen zich beter beperken tot de audio van ‘Skidoo’. Dan heb je nog een knappe bak hectische herrie te pakken, genoeg om menig hoofd te doen tollen. Goed begin van het weekend dus, haarslaand in de tuin terwijl de blikken bier in het rond en het keelgat vliegen. Nu ja… u begrijpt.

De zelfbenoemde ‘Belgische Borderline Rockers’ presenteren je de video van ‘Skidoo’, afkomstig van de tweede langspeler Point Fingers die begin 2019 is uitgebracht door Luik Records. De plaat is geproduceerd door Wouter Vlaeminck (onder meer Raketkanon, Kapitan Korsakov). Luisteren doe je via deze link.

We kennen de manische mannen van The Guru Guru al even, ze vuurden al een gestage stroom aan releases en knallende shows op ons af. In oktober kwamen ze met een treffende weergave van een Guru Guru-show: ‘Chramer live at Rock Herk 2019’. Zwaar aanbevolen. En ook nu zit het kwintet niet stil en dat deden ze zeker in februari niet. Toen speelden ze ook al een hele fijne track van tweede album Point Fingers in een Depot Air Session in het Leuvense podium Het Depot. Check ‘Poverbrigade’ helemaal onderaan.Deel dit artikel