Tusky 2023

Tusky hakt maar lekker door! De heavy punkrockbazen kwamen in 2022 nog met de puike langspeler What’s For Dinner? aan zetten, maar sindsdien dendert de Tusky-trein in volle vaart verder. Volop shows spelen, met Belgische metalgigant Fleddy de weg op en nu ook: een verse nieuwe single met Circles! Naar aanleiding van een casting call stopte de band een groep fans in een zaal om vervolgens mot te zoeken met een man in volledig ridderharnas. 

Goed voor Video van de Week, in sfeervol zwart-wit geschoten door Wouter Verheul en geregisseerd door Thomas van Kalmthout. Geharnast en wel, krijgt het hoofdpersonage een lading mensen te verduren dusdanig uitbundig, dat zelfs een Middeleeuws harnas niet bestand is tegen zo’n onstuitbare kracht. Eigenlijk ook wel een beetje hoe we ons voelen als we het lef hebben die pit van Tusky in te duiken. Muzikaal gezien, ook gewoon weer een puike punkgranaat geproduceerd door Adrian Bushby (o.a. Foo Fighters, Muse), die heel wat overuurtjes op de EHBO-brancard gaan opleveren bij menig Tusky festivalshow deze zomer. Kortom, spoel de vieze smaak van de maandag maar even weg met Circles:

Circles van Tusky is tevens op Spotify te streamen. Blijf op de hoogte van Tusky via Facebook en InstagramDeel dit artikel