Kijk, dit is nou een traditie die we graag in ere houden! Get Jealous pakt weer door, en ditmaal gooien ze er opnieuw een single uit tijdens de feestdagen! Een jaar terug deden ze dat nog met Sex After Parties, maar inmiddels heeft het in 2020 alweer geleidt tot de heerlijke EP Easily, een reeks singles en nu onze laatste Video van de Week van het jaar. En de tamelijk geniale video toont ons hoe ‘frontbitch’ Lotta een totale makeover krijgt tot haar ongenoegen. Vier je Kerst dus vervroegd met Get Jealous.

You really think that you can dress me up?
I’m not your puppet, not your little toy

Opnieuw valt Lipstick weer onder de reeks heerlijke DIY video’s die de band maakt, maar het niveau van toewijding is in deze clip wel heel hoog. We zien Lotta op ongenadige wijze geëpileerd worden, tot de oksels aan. Dit wordt gevolgd door nepnagels, make-up op het gezicht, nagellak, hoge hakken en uiteindelijk de lipstick. Het nummer zelf is zoals we van Get Jealous mogen verwachten: catchy, rebels, garegepunky… maar toch klinkt de productie weer een tikkeltje strakker en de gitaarlijnen inventiever, iets wat we op vorige single Aah ook al hoorden. Dat Lipstick deel uitmaakt van alweer hun volgende EP Worried maakt ons dan ook benieuwd naar de rest. Tot die tijd, bekijk je onze Video van de Week hier:

Lipstick is tevens te streamen via Spotify en Apple Music. Blijf op de hoogte van Get Jealous en de nieuwe EP via Facebook of InstagramDeel dit artikel