De laatste decemberdagen staan in het teken van terugblikken, jaarlijsten en even alles op standje relaxen, voordat het weer losbarst met de releases. Maar toch komt er nog het een en ander binnen, en is er zowaar afgelopen vrijdag een videoclip gedropt. Deze is afkomstig van Rotterdamse rockers El Fatso, die het na Thirsty opnieuw tot Video van de Week schoppen. En dat doen ze met een uiterst vermakelijke clip geschoten voor de single Touch Base, afkomstig van de opkomende, toepasselijk getitelde EP Rock ‘n’ Roffa.

De track is opgenomen in wat lijkt op een klassieke jaren 50 style diner, en toont ons diverse bandleden als personages in wat een meet cute moet voorstellen, inclusief rolschaats serveersters, discodansers en cross dressing. Aldus de band zelf: ”Het nummer is de glijer onder de hook up songs, zoals al blijkt in de eerste regel: Supple hips started swaying, when you caught me misbehaving. De ondeugende vibe van het couplet wordt gevolgd door een sexy en intiem refrein met warme en zwoele vocalen.” Klinkt goed dus, ga er op deze zondag maar eens voor zitten en check die video hier uit:

Touch Base is afkomstig van de opkomende EP Rock’n’Roffa, en is tevens via Spotify te beluisteren. Blijf op de hoogte van El Fatso via Facebook en InstagramDeel dit artikel