Sunday KidsSouthern psychrockers Sunday Kids hebben een nieuwe video voor je en die zie je dus nu hier. Sweet One is het titelnummer en de derde single van het tweede album dat 16 oktober op Suburban Records verscheen.

Was de vorige clip nog een psychedelische wazige affaire met een danseres en een haai in een werfkelder, ditmaal is er een heus script aan te pas gekomen en mogen we mee in een invalidenwagentje. Zo’n gemotoriseerde boodschappenkarretje, waarop normaal omaatjes en opaatjes vriendelijk naar je glimlachen als ze in de supermarkt tegen je schenen aan rijden. In deze video is het een jonge, nogal onbeschaamde ransaap, die met de eendjes speelt, joggers lastig valt en salami kopt. Pluspunten voor de Flodder-stijl gay tennis-scène.

Live kun je de Amsterdammers aan het werk zien op 15 april in Luxor Live, Arnhem, 27 april in De Joffer in Delft, 1 mei in Altstadt, Eindhoven, 5 mei op Bevrijdingsfestival in Amsterdam, 6 mei in de Mezz in Breda en 31 juli op het Damaris Festival wederom in de thuisstad.Deel dit artikel