Together PANGEA en Lookapony, foto Melissa Verhoeven

Together PANGEA en Lookapony, foto Melissa Verhoeven

Tegelijk met het illegale vuurwerk is ook Lookapony weer het land in gesmokkeld. De Eindhovense garagerockers hebben een hele toffe Europese tournee achter de rug en wel met de even geestverwante als geestverruimende Cali garagepunkers van Together PANGEA. Nog verrassender: de Brabantse jongens hebben de trip door Frankrijk, België en Duitsland overleefd. Zonder al te veel kleerscheuren presenteren ze vandaag de video voor In My Head, plus nog een bundeltje met interessante plannen. Zo gaan ze opnieuw de studio in met Raven Aartsen (Mozes and The Firstborn). Dat gaat leiden tot een nieuwe EP, die later in 2018 moet verschijnen, waarna de focus vooral op Europa komt te liggen.

Lekker bezig! In My Head komt wel heel bekend voor? Ehm ja, dat komt omdat het een van de betere nummers is van de eerder dit jaar de wereld in gekatapulteerde debuutplaat Ha-Satan. Sterker nog: de hard Krautrockende single ging hier op je NMTH in primeur.

Tijd voor beelden bij die beestachtige song. Lekker onheilspellend, druggy begin, waarbij we ons in een Parijse Banlieue wanen. Dat is ook de bedoeling van de deels door frontman Jasper Grave en deels door (fotograaf) Melissa Verhoeven geschoten video, die toch echt in de eigen lichtstad is vastgelegd. Met gastrollen van onder meer Mees en Charlie (van The Lesbians) en ook het Stroomhuis komt in beeld, evenals een cursus jonko… Afijn, kijk zelf maar:Deel dit artikel