In mei hadden ze een primeur met de allereerste drive-in show van Nederland in het loading dock van Hedon, en dit smaakte duidelijk naar meer bij de Sallandse bluesrockers van Tricklebolt. Vandaag maakt de band namelijk een wel heel gaaf concept bekend: de Tricklebolt Drive Tour! Niet zozeer een drive-in tour maar een drive-to tour vanuit de bandbus, guerilla-style langs zes locaties in Nederland, waaronder Iduna, Bel Air en Blue Collar. Extra mooi: geheel gratis onder het genot van een biertje! 

Tricklebolt zag zoals zovelen de shows en festivals in rook opgaan, met enkel nog het geluk dat ze op de valreep een releaseshow deden in Hedon. En dat is jammer, want Straight into the Blue is een dijk van een bluesrockplaat geworden, die de aandacht juist kon gebruiken met een flinke stapel shows. De band stond dan ook te popelen om te spelen, daarom bedachten ze samen met Peter Pan Speedrock frontman Peter van Elderen de Drive Tour.

Rechtstreeks vanuit de tourbus!
Ze nemen nieuwe merch en een vrije giftenpot mee, en komen straight out of the bus tracks van hun nieuwe plaat Straight into the Blue rocken! Op 8 augustus doen ze dat op Marktzicht (Iduna) te Drachten, EM2 te Groningen en MFC te Coevorden. Op 9 augustus rock’n’rollen ze langs Blue Collar Eindhoven, Door in Dordrecht en tot slot Bel Air in Breda. En dat alles helemaal gratis! Enkel op tijd erbij zijn op 8 en 9 augustus en keihard luchtgitaar spelen op het terras. Missen is geen optie! Bekijk dus ook te gekke poster hieronder:

Het nieuwe album Staight into the Blue is verkrijgbaar op LP en CD via de webshop van Tricklebolt. Tevens beluister je hun muziek via Spotify en verwante streamingplatforms. Blijf op de hoogte van de Drive Tour en Tricklebolt via hun Facebook, Instagram en Twitter.

.
 Deel dit artikel