In tijden van corona wordt er genoeg creatiefs verzonnen. Zo ook met Tricklebolt, die vlak na hun bomvolle releaseshow in Hedon hun tour voor het album Straight Into the Blue in rook op zag gaan. Maar deze jongens waren niet uit het veld te slaan: op 12 mei gaf de band het allereerste drive-in concert van Nederland. Waar? In het loading dock van Hedon te Zwolle, met welgeteld tien genodigden per auto of motor.

Na het afspreken van strikte protocollen kwam er groen licht voor de Overijsselse bluesrockers. In het loading dock werd er vier keer van publiek (twee tot drie auto’s) gewisseld, met voor iedere groep twee nummers. In de aftermovie wordt dan ook alles op gepaste afstand gedaan; tickets aangenomen met een grijpstok, merch signeren en overhandigen en auto’s vervaarlijk hobbelend door enthousiaste bezoekers. Een andere manier van giggen, dat sowieso. Bekijk hier die registratie, met de track High Trees:

High Trees komt van het album Tricklebolt, te beluisteren via Spotify en andere streamingplatforms. Blijf op de hoogte van de band via Facebook en Instagram.Deel dit artikel