Dennis en Jevin van Temple Fang op Submarine Festival in Den Haag, foto Judith Zandwijk

Dennis en Jevin van Temple Fang op Submarine Festival in Den Haag, foto Judith Zandwijk

Let op, want dit wordt een van de kortste tips ooit op Never Mind The Hype. Deze vrijdag moet je om 18.00 uur in Tilburg zijn, aangezien Temple Fang een half uur later het meer dan toffe Psycho Mind Festival opent in Cul de Sac.

Want? 1. Temple Fang is de nieuwe band van bassist Dennis Duijnhouwer (ex-Death Alley). 2. We zien ook Jevin de Groot terug, Dennis’ maatje uit Mühr, en in Death Alley lieten ze al regelmatig die magie herleven. 3. Temple Fang heeft al een paar shows gedaan, waaronder openen voor Coven in 013 en wat festivals, en ons bereiken erg goede berichten. 4. Muzikaal beloven ze ‘langgerekte 70’s prog en space rock à la The Grateful Dead, Captain Beyond en Hawkwind’. 5. Dennis en Jevin hebben al vaker samen de Cul de Sac afgefikt, en ook een gruwelijk goede klik met Tilburg. 6. Het eerste videomateriaal is er!

Waarom om 18.00 uur al? Je wilt tijdig een lekker biertje scoren uit het rijke Cul de Sac-assortiment en daarmee een plek veroveren in de fameuze kuil om dit allemaal optimaal te ervaren. Er is veel meer moois deze avond waaronder Equal Idiots, Richie Dagger en Tony Clifton (en de zaterdag nogmaals) en je vindt de timetables hier.

Psycho Mind vrijdagDeel dit artikel