Rhinorino_small_SusieQVintagePhotography_may2016Sjawel, we ontvangen geluiden uit huize Rhinorino en het betreft goede berichten: De Utrechtse rockers hebben zojuist de single ‘Not The Only One’ losgelaten. Geserveerd in delen stoner en rock ’n roll is het weer een nummer waar de vonken vanaf vliegen, terwijl het liedje niet uit het oog verloren is. Het is meteen de opmaat naar een volledige EP. ‘Another Cocktail’ volgt in oktober en dan knoopt Rhinorino er meteen ‘een leuk tourtje’ aan vast.

Dank voor de opname en mix mag uit naar Robin ‘Robbing Banks’ van Saaze, terwijl Pieter Kloos de mastering verzorgde en het artwork vervaardigd is door drumster SusieQ.

We zagen Rhinorino al tekeergaan op Popronde 2015 en ook dit jaar blijven we niet helemaal verstoken van ze, want frontman Pim van Ham ging een studioromance aan met eigenaar Robin van Saaze en zo werd Kitty Kitty Tuna geboren. In het Utrechtse fuzzrock-duo zit Pimba weer eens achter de drumkit, terwijl Robin het gitaarspel en de vocalen weer eens staand mag verzorgen. Uiteraard support NMTH die gekte op de Popronde.

Support is er ook voor deze Rhinorino single:Deel dit artikel