Crazy Tales EPJazeker, een heuse bundeling van krachten uit verschillende delen van het land komt tot je: de Crazy Tales Tour bevat de Amsterdamse Tales (That Are Not Supposed To Be Hear By People) en het Maastrichtse orkest Crazy Cult Roadshow. Oftewel die knakkers met die niet te onthouden ellenlange naam die de vorige Popronde rockten en die aanstormende rockkaravaan uit het zuiden die de komende Popronde zal verzwaren. Rawk!

De deal is dat je de jongens eerst de (pit)boel kan zien platspelen in Sittard, waarna Amersfoort wordt omvergeploegd en het weirde circus in Mokum eindigt. De rest van de deal is dat we je hierbij gaan vertellen waarom je dat zou willen en je meteen twee nieuwe tracks laten horen die ook gebundeld worden op een split. Je hoort hier dus inderdaad de primeur van die split (artwork bovenaan). Sjawel.

Ok, tourdates time:
4 juni – Pitboel, Sittard
17 juni – Boothillsalon, Amersfoort
18 juni – Winston Kingdom, Amsterdam

Muzikale split:

Tales That Are Not Supposed To Be Heard By People
De Amsterdamse gents van Tales That Are Not Supposed To Be Heard By People willen je dat natuurlijk juist wel laten horen dat snap je ook wel. Maar wat? Die rauwe, dikke gitaarrock die grofweg van nineties Nirvana tot Queens Of The Stone Age voert. Na een debuut-EP in 2015 gaan ze dit jaard de eerste langspeler uitbrengen.

Crazy Cult Roadshow
Crazy rawkshit uit dat andere zieke zuiden. Denk aan een losgeslagen karavaan met vier vuig rockende gestoorden, die die kelen smeren met een brouwsel van garage, stoner, grunge en hardrock. De smerigste Crazy Cult Roadshow geeft je vast drie voorproefjes voor dat Popronde-seizoen. De EP luister je hier.Deel dit artikel