GOLD

GOLD

Het voelt bijna als heiligschennis om met drie volle Popronde-weekends nog voor de boeg, al over een afsluitend feest te gaan praten. Maar we doen het toch. En ja dat lees je goed: we geven kaarten weg voor het Popronde-eindfeest in Amsterdam. Popronde is normaal inderdaad altijd gratis, maar om het slotfeest niet weer compleet te laten ontaarden wordt er entree geheven op zaterdag 26 november in Q-Factory (vvk 5, deur 10 euro). Dus geven wij kaarten weg.

Karawane

Karawane, foto Anneke Klungers

Om kans te maken op twee kaarten hoef je ons alleen maar op contact@nmth.nl te laten weten hoeveel shows de 8 NMTH-acts van Popronde Amsterdam samen hebben gespeeld dit seizoen. Dus alle shows van die 8 deelnemers optellen.

Dat lijkt misschien een hele opgave, maar je kunt op de site van de Popronde zo op de artiestenpagina’s zien hoeveel steden een band aandoet. En bovendien hebben die bands er ook het hele najaar keihard voor gewerkt, dus jij mag ook best wat doen. Welke acht deelnemers dan? Die hebben we hieronder vast op een rij gezet, aan de hand van de timetable die je hier weer vindt.

NMTH-selectie Popronde Amsterdam:
20.30 Magnetic Spacemen in Q-Factory Kelder
21.30 Karawane in Grote Zaal podium 2
21.30 BARTEK in Kelder
22.30 GOLD in Kelder
23.30 Storksky in Grote Zaal podium 2
23.30 Yokocola in Kelder
00.00 The Grand East in Grote Zaal podium 1
01.15 45ACIDBABIES in Kleine Zaal

Er is natuurlijk nog veel meer toffe en talentvolle muziek op die podia te zien. De deuren gaan open om 19.00, waarna het programma begint om 19.30 (met Silent War en David Benjamin) en afsluit met Big Hare om 3.15. Deuren dicht om 4.00 dus.Deel dit artikel