OATS, vanavond 20:15 in De Pul @ Popronde Uden

Bowl

De Popronde rit zit er nog lang niet op, en dat is maar goed ook. Want potverdorie, we hebben het naar ons zin momenteel! Vorige week verzamelden we al dikke routes verspreidt over vier dagen, vanaf vandaag tot en met zaterdag doen we dat weer mooi opnieuw. Volop genieten dus van opkomend talent van eigen bodem, vooral gezien de gezonde dosis NMTH Talenten die her en der geprogrammeerd staan. We maken het je daarom makkelijk, en stippelen hieronder de harde moshroutes van Uden, Venlo en Harderwijk voor je uit. Heerlijk weer! Drie dagen lang vlammende shows in menig stamkroeg, kelder of popzaal, gratis en voor niets. Lees nu welke bands je moet zien deze week….

Doorpakken in De Pul
We zien het niet vaak, maar eigenlijk is er maar een locatie tijdens Popronde Uden die we als liefhebbers van harde gitaren kunnen aanraden: De Pul! Waarom? Omdat maar liefst vijf NMTH Talenten daar opeenvolgend de boel gaan afbreken! OATS, Femme Fugazi, Daniel Brooke, Minor Citizen en Torn From Oblivion, allemaal achter elkaar! Van avantgarde noise tot deathcore tot alternative: het is heerlijk aan je trekken komen vanavond vanaf 20.15!

Erin en eruit tijdens Popronde Venlo en Popronde Harderwijk
Het is een groot verschil deze week met de volgende, want over een week zijn er behoorlijk harde Poprondes in Utrecht, Zutphen en Tilburg op komst. Maar het mag de pret tijdens Popronde Venlo en Harderwijk niet drukken. Tijdens eerstgenoemde kun je in Klup77 terecht voor harde sets van STiCKFiGS en Torn From Oblivion, met een onfortuinlijke overlap met Daniel Brooke in Hatseflats. Een beetje creatief plannen en je komt er wel! Harderwijk is het dan weer beduidend een rustige zondag. Sterker nog, skip de kerkdienst, slaap lekker uit en ga lekker Bowl-en in Vischpoort, waar de Utrechtse post-punks een speciale sessie doen. Vervolgens ben je om 15:00 van harte welkom in MESS voor Femme Fugazi! In ieder geval: check hieronder de volledige tijdschema’s, en warm tevens alvast op met onze zojuist geüpdatete hard’n’heavy NMTH x Popronde playlist:


Popronde Uden – vrijdag 13 oktober

NMTH Route:
20.15u – OATS – De Pul
21.15u – Femme Fugazi – De Pul
22.00u – Daniel Brooke – De Pul
23.00u – Minor Citizen – De Pul
23.45u – Torn From Oblivion – De Pul


Popronde Venlo – zaterdag 14 oktober

NMTH Route:
20.00u – STiCKFiGS – Klup77
22.00u – Torn From Oblivion – Klup77
22.15u – Daniel Brooke – Hatseflats


Popronde Harderwijk – zondag 15 oktober

NMTH Route:
12.30u – Bowl – Vischpoort Harderwijk (Popronde sessie)
15.00u – Femme Fugazi – MESS


Kijk voor meer informatie over opkomende Popronde shows via de website. En volg eveneens onze Popronde playlist voor meer muziek van onze 13 NMTH Talenten:Deel dit artikel