STiCKFiGS

Vain Louie

De Popronde-rit zit er nog lang niet op, en dat is maar goed ook. Want potverdorie, we hebben het naar ons zin momenteel! Vorige week verzamelden we al dikke routes verspreid over vier dagen, vanaf vandaag 19 oktober tot en met zaterdag 22 oktober doen we dat weer mooi opnieuw. Volop genieten dus van opkomend talent van eigen bodem, vooral gezien de gezonde dosis NMTH Talenten die her en der geprogrammeerd staan. We maken het je daarom makkelijk, en stippelen hieronder de harde moshroutes van Utrecht, Doetinchem, Heerlen en Zutphen voor je uit. Heerlijk weer! Vier dagen lang vlammende shows in menig stamkroeg, kelder of popzaal, gratis en voor niets. Lees nu welke bands je moet zien deze week….

Denderen door dB’s tijdens erg fraaie Popronde Utrecht
Het verhuisdebacle waar dB’s mee kampt is helaas nog gaande, maar er is voorlopig een kleine silver lining: dit heavy toevluchtsoord mag tot tenminste december blijven op de huidige locatie. Dat betekent ook: een fraaie NMTH-minded selectie aan bands op het menu vanavond! Zuip de bar leeg bij het beste muziekhonk van Utrecht en check daar opeenvolgend dikke shows van The Super Soakers om 20:30, Femme Fugazi om 21:30 en tot slot om 22:30 een frontale botsing met de apocalyptische breakdowns van deathcoresensatie Torn From Oblivion! Lijkt die laatste je iets te heftig, kunnen we ook rond dezelfde tijd Ioana Iorgu of HOOFS in de binnenstad aanraden. Ook te zien: OATS, STiCKFiGS en nog een keer The Super Soakers (om 16.00 uur al in Hofman)!

Volle bak aan in Heerlen en Zutphen
Waar Utrecht enkele onfortuinlijke overlappingen heeft, kan het haast niet beter in Heerlen en Zutphen. Beide steden hebben een flinke handvol harde NMTH Talenten op de bill, en beide steden het zo zorgvuldig ingeblikt dat je niks hoeft te missen! Zo zien we het graag. Te Heerlen rol je zo van The Super Soakers in De Tapperij door naar de Oetput voor OATS, gevolgd door weer direct terug naar De Tapperij voor o.a. Bowl. Terwijl je in Zutphen de hele zondag zoet bent, beginnend vanaf Ioana Iorgu in Alley Cat tot dikke metal met Neroth, Vain Louie en Daniel Brooke. Daar wil je bij zijn!

Kort maar krachtig in Doetinchem
Tot slot, vrijdag te Doetinchem staan er weliswaar maar twee NMTH Talenten, maar het zijn niet de minste. Eerst Bowl in De Kompaan rond 22:30, dan om 23:00 doortuffen naar Minor Citizen en tot diep in de nacht barhangen. Het is tenslotte vrijdag! In ieder geval: check hieronder de volledige tijdschema’s, en warm tevens alvast op met onze zojuist geüpdatete hard’n’heavy NMTH x Popronde playlist:


Popronde Utrecht – donderdag 19 oktober

NMTH Route: 
16.00u – The Super Soakers – Hofman Café (preview)
20:30u – The Super Soakers – dB’s
20.45u – STiCKFiGS – België
21.00u – Minor Citizen – Stathe
21.30u – Femme Fugazi – dB’s
22.30u – HOOFS – De Zaak
22.30u – Torn From Oblivion – dB’s
22.30u – Ioana Iorgu – EKKO
23.30u – OATS – EKKO


Popronde Doetinchem – vrijdag 20 oktober

NMTH Route:
22.30u – Bowl – Kompaan
23.00u – Minor Citizen – Muziekcafé Merleyn


Popronde Heerlen – zaterdag 21 oktober

NMTH Route:
20.00u – The Super Soakers – De Tapperij
20.45u – OATS – Outpoet
21.30u – Minor Citizen – De Tapperij
22.15u – STiCKFiGS – Bluff
23.00u – Bowl – De Tapperij
00.00u – HOOFS – Bluff


Popronde Zutphen – zondag 22 oktober

NMTH Route:
14.15u – Ioana Iorgu – Alley Cat
14.45u – Minor Citizen – Uffie’s KELDER
16.15u – Vain Louie – Black Bat
17.30u – Daniel Brooke – Alley Cat
18.45u – Neroth – Black Bat
19.30u – FEMME FUGAZI – Alley Cat
20.45u – The Super Soakers – Uffie’s KELDER
21.30 – Torn From Oblivion – Alley Cat


Kijk voor meer informatie over opkomende Popronde shows via de website. En volg eveneens onze Popronde playlist voor meer muziek van onze 13 NMTH Talenten:



Deel dit artikel