Bowl

Daniel Brooke

De Popronde-rit zit er nog lang niet op, en dat is maar goed ook. Want potverdorie, we hebben het naar ons zin momenteel! Vorige week verzamelden we al dikke routes verspreid over drie dagen, vanaf vandaag 3 november tot en met zondag 5 november doen we dat weer mooi opnieuw. Volop genieten dus van opkomend talent van eigen bodem, vooral gezien de gezonde dosis NMTH Talenten die her en der geprogrammeerd staan. We maken het je daarom makkelijk, en stippelen hieronder de harde moshroutes van Zwolle Rotterdam en Venray voor je uit. Heerlijk weer! Drie dagen lang vlammende shows in menig stamkroeg, kelder of popzaal, gratis en voor niets. Lees nu welke bands je moet zien deze week….

Mega Popronde in Rotterdam
Rotterdam is al enkele jaren uitgegroeid tot een van onze favoriete Poprondes. En het is duidelijk waarom: een sterke alternatieve programmering, met maar liefst negen NMTH Talents op de bill! Bar3 is alvast the place to be, met o.a. Vain Louie, Bowl en Neroth. Maar ook: Roodkapje, Zondebock enzovoorts. Wel wat overlapping hier en daar, maar met een beetje creatief plannen kan je zo 6a7 bands meepakken.

Popronde Zwolle en Popronde Venray
Vanavond is het eigenlijk al meteen goed beginnen in Zwolle! Femme Fugazi zal namelijk Eureka aandoen, en vervolgens tuf je op je gemakje door naar Jack’s Music Bar voor melodic hardcoremaestro’s Vain Louie en punkers STiCKFiGS. Eindigen doe je met Ioana Iorgu om 23:30. De zondag is kort maar krachtig: daar begin je om 14:10 met Femme Fugazi in Kaffee Met, check je The Super Soakers net voor etenstijd in Goesting, om vervolgens met een volle maag bij STiCKFiGS te Hulsman je after dinner dip weg te slaan. In ieder geval: check hieronder de volledige tijdschema’s, en warm tevens alvast op met onze zojuist geüpdatete hard’n’heavy NMTH x Popronde playlist:


Popronde Zwolle – vrijdag 3 november

NMTH Route:
19.15u – FEMME FUGAZI – Eureka
21.30u – Vain Louie – Jack’s Music Bar
23.00u – STiCKFiGS – Jack’s Music Bar
23.30u – Ioana Iorgu – In De Buurt


Popronde Rotterdam – zaterdag 4 november

NMTH Route: 
19.45u – Ioana Iorgu – de Zondebok & ’t Zwarte Schaap
20.00u – Vain Louie – Bar3
21.45u – Neroth – Bar 3
22.30u – Daniel Brooke – Bar 3
22.45u – HOOFS – Roodkapje
23.45u – Bowl – Bar3
23.15u – Minor Citizen – de Riddert
23.15u – Femme Fugazi – de Zondebok & ’t Zwarte Schaap
23.30u – The Super Soakers – Brewpub Reijngoud


Popronde Venray – zondag 5 november

NMTH Route:
14:10u – Femme Fugazi – Kaffee Met
17.00u – The Super Soakers – Goesting
20.10u – STiCKFiGS – Hulsman
Deel dit artikel