STiCKFiGS, foto Marty van den Broek

Minor Citizen

Het einde begint toch bijna in zicht te raken van dit Popronde-jaar: nog maar twee weekenden te gaan, gevolgd door het Eindfeest in Amsterdam! Nog genoeg te zien in ieder geval, en ook dit weekend hebben we er weer ongelooflijk veel zin in! Vorige week verzamelden we al dikke routes verspreid over drie dagen, vanaf vandaag 10 november tot en met zondag 12 november doen we dat weer mooi opnieuw. Volop genieten dus van opkomend talent van eigen bodem, vooral gezien de gezonde dosis NMTH Talenten die her en der geprogrammeerd staan. We maken het je daarom makkelijk, en stippelen hieronder de harde moshroutes van Alkmaar, Deventer en Hilversum voor je uit. Heerlijk weer! Drie dagen lang vlammende shows in menig stamkroeg, kelder of popzaal, gratis en voor niets. Lees nu welke bands je moet zien deze week….

8x NMTH in Deventer
Het zwaarste feestje vindt in Deventer plaats in ieder geval! Maar liefst acht NMTH bands gaan de tent vernuftig afbreken. En ook een hele afwisselende: je stuitert zo van OATS in Walhalla door naar HOOFS in De Heks, om later op de avond een tweeklapper met Femme Fugazi en Bowl te gooien in Burgerweeshuis. Dit gaat een mooie worden!

Overzichtelijkheid in Alkmaar en Hilversum
Waar Deventer kampt met wat overlapping, is het in Alkmaar en Hilversum een stuk makkelijker. Niet verkeerd: Bowl, ENMA, Femme Fugazi, Minor Citizen en OATS volgen elkaar vanavond mooi op in diverse locaties te Alkmaar. Hilversum heeft helemaal een relaxte zondag gepland: Minor Citizen, STiCKFiGS en The Super Soakers zie je alledrie achter elkaar. Dus blijf rondhangen, koop wat merch en zeg gedag tegen deze bands, alle tijd! In ieder geval, check hieronder de volledige tijdschema’s, en warm tevens alvast op met onze zojuist geüpdatete hard’n’heavy NMTH x Popronde playlist:


Popronde Alkmaar – 10 november

NMTH Route:
19.45u – Bowl – Café Paradiso
20.30u – ENMA – The Scrapyard
21.30u – FEMME FUGAZI – HAL25
22.15u – Minor Citizen – Brownies & Downies
22.30u – OATS – The Scrapyard


Popronde Deventer – 11 november

NMTH Route:
16.00u – Minor Citizen – Plato Deventer (preview)
20.00u – OATS – Walhalla
20.45u – HOOFS – De Heks
21.30u – Daniel Brooke – Walhalla
22.15u – STiCKFiGS – Vrienden van Vroeger
22.15u – The Super Soakers – De Heks
22.30u – FEMME FUGAZI – Burgerweeshuis
00.00u – Bowl – Burgerweeshuis


Popronde Hilversum – 12 november

NMTH Route:
15.45u – Minor Citizen – Karoessel
17.30u – STiCKFiGS – Karoessel
19.45u – The Super Soakers – Felix II


Maak kennis met onze 13 NMTH Talenten via onze zojuist geüpdatete (Never) Mind The Popronde playlist: Deel dit artikel