The Desmonds, foto Floris Duijn

Hey Team

Jahaa, we mogen weer! Sinds de versoepelingen zijn de festivals en concerten alweer in volle gang, en waar kun je dat beter vieren bij Popronde, een festival geknipt voor bands in intieme zaaltjes? Hoewel er rommelingen zijn betreft nieuwe maatregelen, duimen de ervoor dat het toch allemaal doorgang vindt de komende weken. Zo ook vanaf vanavond tot en met zaterdag 6 november, want dan is het namelijk weer goed toeven bij Popronde Emmen, Zwolle en Rotterdam. Hetzij door de nasleep van de coronamaatregelen iets anders. Je betaalt namelijk een ticket van 5 euro waarmee je de hele dag bands kunt zien, en het mooie is: een gezond deel ervan valt onder onze NMTH Talentselectie. We maken het daarom gemakkelijk voor je. en stippelen hieronder alle hard ’n heavy beukroutes voor je uit. Koop je tickets hier en pak je notitieblokje er maar vast bij…

Popronde Emmen en Zwolle
Een leuke miniroute vind je in Emmen, waar je opvolgend in The Bake Shop terecht kan voor poëtische post-punkers Cashmyra en Prestcold Molly. Met een beetje geluk kun je daarna nog aanschuiven voor Minor Citizen in het Atlas Theater, maar de overlapping speelt helaas parten. In Zwolle laat Jack’s Music Bar zich weer omtoveren harde gitaarkroeg, met op het programma de driedubbelklapper van Deveron, The Desmonds en Prestcold Molly. Tussendoor, met lichte overlapping, is een bezoekje aan Hedon ook niet mis, met garagepunkbazen Cloudsurfers en daarvoor nog de Utrechtse rockers van SULTAN. Tickets voor Emmen pak je hier, en tickets voor Zwolle scoor je hier.

Rocken in Roffa
Rotterdam pakt helemaal uit, met maar liefst zeven van onze NMTH Talenten. Dicht op elkaar, maar met strak plannen kun je van alles iets meepakken! Roodkapje en De Riddert zijn de places to be zaterdag, met o.a. The Ballet Bombs, Hey Team en SULTAN. Maar ook The Great Hurricane Escape kunnen we je aanraden, die je al om 14:15 wakker schudden in Vibes. Popronde Rotterdam tickets scoor je hier. De routes inclusief tijdschema’s vind je hieronder, maar warm ook zeker even op met onze wekelijks geüpdatete hard ’n heavy (Never) Mind The Popronde playlist van 2021:


TIJDSCHEMA’S

Popronde Emmen
Donderdag 4 november

NMTH Route:
19:30 Cashmyra – The Bake Shop in Grote Kerk , Schoolstraat 5
22:30 Prestcold Molly – The Bake Shop in Grote Kerk , Schoolstraat 5
22:45 Minor Citizen – Atlas Theater, Raadhuisplein 99


Popronde Zwolle
Vrijdag 5 november

NMTH Route:
21:15 The Desmonds – Jack’s Music Bar, Sassenstraat 29
22:00 SULTAN. – Hedon, Burgemeester Drijbersingel 7
22:15 Deveron – Jack’s Music Bar, Sassenstraat 29
23:00 CLOUDSURFERS – Hedon, Burgemeester Drijbersingel 7
23:15 Prestcold Molly – Jack’s Music Bar, Sassenstraat 29


Popronde Rotterdam 
Zaterdag 6 november

NMTH Route:

14:15 The Great Hurricane Escape – Vibes, Westersingel 50-A
19:45 Cashmyra – De Riddert, Mauritsweg 28
20:15 Hey Team – Roodkapje, Delftseplein 39
21:00 The Ballet Bombs – De Riddert, Mauritsweg 28
21:30 Deveron – Roodkapje, Delftseplein 39
22:15 SULTAN. – De Riddert, Mauritsweg 28
22:45 CLOUDSURFERS – Roodkapje, Delftseplein 39Deel dit artikel