The Tambles singleMet een hyperaanstekelijke rock ’n roll-single mogen we wel zeggen, want de rock ’n roll vlamt weer uit de speakers alsof we op Klikofest rondlopen en The Rolling Stones in hun gouden seventies-tijd schiet dringt zich wederom op als referentie. Check ook de brass-vibe in Won’t Be Me en de lekker brutale zang die tegen die gitaarlicks aan schuurt. The Tambles is ook niet vies van een Richard-achtige solo en gelukkig maar. Check trouwens zeker ook de dampende Sahara-sessie die ze bij Henk Koorn opnamen.

Wat betreft de Popronde gaat The Tambles ook al als een speer, de vier jongens uit Gouda maken deel uit van de NMTH-selectie en zijn al over de 25 boekingen heen. Vanavond staat Den Bosch op het menu: om 22:45 treden ze aan in De Basiliek, Hinthamerstraat 83. Zondag mogen ze twee keer aan de bak voor Popronde Dordrecht: Om 14:00 doen ze een ‘Popronde-preview’ in Kunst- en Antiekmarkt, Nieuwekerksplein 100 en om 17.30 nog een zoetige show in Visser’s Poffertjes, Groenmarkt 9. Als het goed is zitten alle bezoekers na afloop onder de poedersuiker.

Ze spelen ook nog shows met Yorik van Norden en alle livedata vind je in de – van hun FB gejatte – foto onder de single. Aanslingeren die hap!

The Tambles PoprondeDeel dit artikel