Cloudsurfers, te zien in Neushoorn Café!

Het blijft continu schakelen in de festivalwereld, zo ook met de versoepelingen. Heeft Popronde eerst nog alles om moeten gooien om er een seated event van te maken, zorgen de versoepelde maatragelen ervoor dat ook die plannen weer enigszins rudimentair zijn. Zo vinden Popronde Delft en Popronde Amersfoort niet meer dit weekend plaats, maar verschuiven ze naar 25 en 26 november. Jammer, maar wel beter, gezien we hopelijk tegen die tijd weer een normale Popronde met een volle bak bezoekers mee kunnen maken. Om die reden geen uitgebreide routes deze week, behalve slechts eentje tijdens Popronde Leeuwarden. Dus, heb je je kaartje? Check dan hier welke acts je niet mag missen, en warm alvast op met onze beukende (Never) Mind The Popronde playlist!

Popronde Leeuwarden uitverkocht! 
Jaja, het voelt een beetje vreemd om met een route te komen, sinds alle shows voor Popronde Leeuwarden vol zitten! Dat geldt uiteraard ook voor de vijf NMTH Talenten die er staan vanavond maaaaarrrr…vaak kun je op vertoon van een ticket mits alle stoelen bezet zijn, vast nog naar binnen! Geen garantie, maar als je het erop wilt wagen regel dan zeker nog even je tickets via Popronde. En mocht je een ticket hebben maar nog niet weten wat je wilt zien: het worden dilemma’s vanavond! Starten doe je namelijk met Cloudsurfers in Neushoorn, maar daarna heb je met het poëtische postpunkduo Cashmyra en de fuzzy garagerockers van The Ballet Bombs overlapping. gevolgd door de keuze tussen The Ballet Bombs en Vulva later in de avond. Matig, die overlapping, maar beide keuzes zijn goed. Zie het tijdschema hier:

NMTH Route
20:30: CLOUDSURFERS – Neushoorn Café, Ruiterskwartier 41
21:45: Cashmyra – Hardwerk/Fogeltje, Nieuwestad 125
21:45: The Ballet Bombs – Neushoorn Café, Ruiterskwartier 41
22:45: VULVA – Hardwerk/Fogeltje, Nieuwestad 125
23:00: The Desmonds Neushoorn – Café, Ruiterskwartier 41

Playlist update! 
Ook de playlist is weer bijgevuld! Met in het kader van Popronde Leeuwarden vier verse toevoegingen van Cashmyra, The Ballet Bombs, The Desmonds en Cloudsurfers. Opwarmen doe je als de wiedeweerga via:Deel dit artikel