Het duurt misschien nog even, maar 10 tot en met 13 april 2020 staat het begin van het festivalseizoen alweer voor de deur. Jawel, traditioneel in het Paasweekend stroomt festivalterrein De Molenheid in Schijndel weer vol voor het eerste grote outdoorfestival van het jaar: Paaspop! Met meer dan 175 acts en een enorme verscheidenheid aan acts, zit er voor iedereen wel wat bij. En vandaag maakt de organisatie dan een flink pak van 40 namen bekend. En niet alleen acts als Sean Paul of Kensington, maar ook nog eens heavy bands als Parkway Drive en Lamb of God. Meer bekendmakingen volgen, maar voor nu even de belangrijkste info in een compacte notendop.

Australische metalcorehelden Parkway Drive staan bovenaan de bill als heavy headliner, wat ongetwijfeld weer een explosieve show zal worden. Monsterlijke groovemaestro´s Lamb of God zullen ook aantreden, evenals betrouwbare hardcoreveteranen Hatebreed. Igorrr komt met zijn experimentele extreme electrometal De Molenheid wegblazen, terwijl de Britse metalcoreband Our Hollow, Our Home eveneens deel uitmaakt van de zware namen op de affiche. Early birds voor het gehele weekend gaan aanstaande zaterdag 23 november om 10:00 in de verkoop, houdt dus de website in de gaten!

Paaspop 2020 vindt van 10 tot en met 13 april plaats in Schijndel. Meer namen worden nog bekendgemaakt, bekijk de voorlopige line-up hieronder, of ga naar www.paaspop.nl.Deel dit artikel