No Turning Back op The Sound Of Revolution, foto Dave van Hout

Mayhem bij No Turning Back op The Sound Of Revolution, foto Dave van Hout

No Turning Back bestaat in 2017 20 jaar. En de Nederlandse hardcore-trots viert dat volgend jaar met een nieuw album en een uitgebreide releasetournee, die alvast Loud And Rising tour gedoopt is. Die voert dwars door Nederland en in het voorprogramma gaat For I Am King mee, de Amsterdamse formatie die je kent van de brute melodische deathcore en dit interview. De tour voert langs Nieuwe Nor in Heerlen, Neushoorn in Leeuwarden, P60 in Amstelveen, Atak in Enschede, Underground in Lelystad, So What in Gouda (ooit de thuisbasis van For I Am King) en ’t Beest in Goes. Alle data vind je op de poster onderaan.

Talentvolle Nederlandse ‘core’ bands opgelet, want je kunt mee op deze zieke tour! Om kans te maken op deelname aan de Loud And Rising tour, hoef je alleen maar een mail met informatie over je band en links naar je muziek te sturen naar Sander@loudnoise.nl. Logische voorwaarde is wel dat je tijdens de tournee beschikbaar bent, dus in ieder geval vanaf 12 mei (aftrap in Nieuwe Nor, Heerlen) tot en met 27 mei als de tour toepasselijk genoeg eindigt in ’t Beest in Goes. De Europese No Time To Waste (zo gaat de plaat heten ja) releasetour is dan al voorbij, die start op 24 februari in Duitsland en doet een dag later (25-2) hardcorefestival Northcote in Bibelot, Dordrecht aan. Check de data bijvoorbeeld hier.

Dit is niet zomaar een kans, want als je geselecteerd wordt voor de tour, wordt je band meteen ook opgenomen in het Loud Noise roster!

noisenoise Loud Rising No Turning BackDeel dit artikel