No Man's Valley in de Effenaar, foto: Mitchell Giebels Photography

No Man’s Valley in de Effenaar, foto: Mitchell Giebels Photography

Attentie! No Man’s Valley laat vandaag een fonkelnieuwe single/video los en is gereed om ‘die dromen naar het volgende level te tillen door ook het tweede album op vinyl te releasen’. Jazeker, na een stel EP’s en een debuutplaat op het gereputeerde Nasoni Records is het tijd voor langspeler numero 2. Outside The Dream verschijnt dan weer op het Duitse Tonzonen Records, een label uit Krefeld dat onder meer met The Spacelords en Psychic Lemon werkt.

Duitse hoofdsteden en Popronde
Over Duitsland gesproken… de band speelt 6 oktober in Berlijn in Zukunft am Ostkreuz met Daily Thompson. En ook de voormalige (West) Duitste hoofdstad Bonn wordt aangedaan, op 2 november staat een gig in Kult 41 in de agenda.

Verder maakt de Limburgse act deel uit van de NMTH-divisie in Popronde Nederland en spelen ze onder die vlag zeker zes data. Nijmegen en Delft vielen al voor de chamres van No Man’s Valley en vanavond spelen ze De Zaaier bij Popronde Wageningen omver. Ook Arnhem, Sittard en Breda krijgen bezoek. Alle data onder de video van single Lies.

Nog even over dat album he. Outside The Dream is opgenomen, geproduceerd en gemixt door Matthijs Kievit van Studio Joneski in ‘t Koetshuys (Lopikerkapel) en Wisseloord studios in Hilversum. Voor de mastering tekende Pieter Kloos in de Eindhovense the Void studios.

NMV LIVE
06-10 Zukunft am Ostkreuz – Berlin
02-11 Kult 41 – Bonn

LIVE @POPRONDE
Wageningen: 27 sept – De Zaaier
Arnhem : 26 okt – Brigant
Sittard: 27 okt – The Groove
Breda: 15 nov – Bel AirDeel dit artikel