Mountain Eye is de pijlen aan het zetten op die nieuwe plaat. Zoals bij vele bands zorgde de pandemie voor een wijziging in de plannen, met helaas gecancelde shows en verschoven releases. Hoewel de gevallen weer oplopen, is te hopen dat de opvolger van Roads Uncharted niet al te lang meer op zich laat wachten. Om dat wachten iets te overbruggen, hebben de heren echter een nieuwe track uit! My Last Winter Trail laat een andere, meer ingetogen kant horen van de band. En die single past goed bij een hopelijk rustige donderdagochtend. Je checkt hem hier! 

Het bijzondere aan My Last Winter Trail is dat de band nooit de bedoeling had single te releasen, maar stukje bij beetje werd deze een favoriet rondom de Amsterdammers. En dat is niet zo gek ook, want in tegenstelling tot het gebruikelijk alternative metal beukwerk begint My Last Winter Trail ingetogen en introspectief, om vervolgens episch op te bouwen. Als de gitaren eenmaal aanzwellen, wordt de intensiteit verder en verder opgeschroefd, tot de track op furieuze wijze tot een einde wordt gebracht. Paar dat met een sfeervol geschoten videoclip en je hebt een goede binnenkomer van de dag te pakken. De clip is gemaakt door Moonboy Films en hier te bekijken:

My Last Winter Trail van Mountain Eye is op 22 november uitgekomen en tevens te streamen via Spotify. Blijf op de hoogte van de band via Facebook en InstagramDeel dit artikel