NEED op LNOE #2, foto: Jan Rijk

NEED op LNOE #2, foto: Jan Rijk

Nieuws van NEED! Nieuwe muziek ook, en een geweld(dad)ige video. De Amsterdamse punkgroep is live nogal een dingetje met razende punk in een niet minder razende podiumshow, vuurwerk erbij, dolgedraaide frontman en alles. De Vlaardingse Kroepoekfabriek kreeg onlangs een aardige impressie tijdens het nieuwe Rock ’n Rollercoaster festival. Onze reporter zag “Een mix van Danzig en Iggy Pop”.

Nu is er dus een video, van het nieuwe nummer Complications. Voor de beelden was meer dan voldoende ruige inspiratie, te beginnen met de beelden van Sexy Violence feestjes, die frontman Sam te pas en te onpas gooit. Pas ging het nog los in de ring op Last Night On Earth in Den Haag. Het geheel is dan ook een soort boks meets dansvideo, aangevuld met footage van de NEED-show op Last Night on Earth. Complications is meteen de eerste single van de tweede LP die NEED in het voorjaar van 2018 verwacht uit te brengen. Meer informatie volgt.

NEED was ook verantwoordelijk voor een hele bijzondere release in samenwerking met NMTH: Een split-7″ met het Tilburgse Richie Dagger, die inclusief fraaie vormgeving nog altijd te bestellen is via een mail naar contact@nmth.nl.Deel dit artikel