John Coffey in Paradiso, foto: Ben Houdijk

John Coffey in Paradiso, foto: Ben Houdijk

Erg goed nieuws: want John Coffey komt met een nieuwe EP en de hard werkende Utrechters nemen die op in Amerika in de God City Studio’s van Converge-gitarist en meesterproducer Kurt Ballou. Het wordt nog beter: ze presenteren de EP op zaterdag 5 maart met een ‘homecoming show’ in TivoliVredenburg. Eindelijk terug in de thuisstad en in de zaal waar ze voor de opening de funderingen al mochten testen.

De Ronda staat nog steeds en krijgt op 5 maart extra traktaties: John Coffey heeft namelijk Frank Carter & The Rattlesnakes (UK), King Gizzard & The Lizard Wizard (AUS) en Black Peaks (UK) uitgenodigd. De Utrechters zitten nog niet direct in Boston, want eerst staan er nog een hele berg Duitse, Zwitserse, Oostenrijkse en Nederlandse shows op het menu. Vorige maand bereikte de band een nieuwe mijlpaal in een uitverkochte Paradiso en het zou ons ernstig verbazen als dat in de Ronda niet ook lukt.

Kurt Ballou is een bijzonder drukke man, die overladen wordt met verzoeken, dus de John Coffey-boys mogen in de handen knijpen. Lees ook ons interview met Ballou: “Soms botst mijn productiewerk met Converge”

En er is natuurlijk ook een filmpje:

THE HOMECOMING SHOW AT TivoliVredenburg & NEW EP RECORDINGS IN THE U.S.A.

This January, we’re recording a new EP at God…

Posted by John Coffey on donderdag 19 november 2015Deel dit artikel