The Grand East in Sugarfactory, foto Rick de Visser

Ontlading bij The Grand East na de show in Sugarfactory, foto Rick de Visser

Zo, dat was een feestje! The Grand East presenteerde woensdagavond het debuutalbum Movana Camerata in de SugarFactory. En zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hadden he. Met bussen kwamen de supporters mee uit het ‘Verre Oostuh’ om de helden in de hoofdstad te steunen. Die vijf mannen waren juist buiten Twente (Diepenheim) al zoveel zieltjes aan het winnen met begeesterde optredens op de Popronde. Iets wat ze gisteren niet konden doen, want toen supporten ze Ian Siegal in de Victorie in Alkmaar. Morgen (16 oktober) daarentegen doet The Grand East eerst de TT in Assen aan en sluit dan de Popronde HARDERwijk afterparty af op het NMTH-stage in Estrado. Nice.

Daarmee is het goede nieuws nog niet op, want de toch al uitpuilende livekalender van de groep is nog verder aangevuld. The Grand East is namelijk gestrikt door DeWolff om vijf supportshows te doen in de grote zalen van De Oosterpoort (Groningen), Boerderij (Zoetermeer), Paard van Troje (Den Haag), Poppodium 013 (Tilburg) en de Melkweg in Amsterdam. On a roll!

Onze fotograaf Rick de Visser rolde ook lekker, zo met die mannen mee en in Twente de bus in. Meer werk van hem vind je op www.clickrick.nl. En omdat het zo’n feest was hebben we hier nog een stukje dankbaarheid mee de rubriek in gesmokkeld:

 

The Grand East in Sugarfactory, foto Rick de Visser

The Grand East in Sugarfactory, foto Rick de Visser

 

 Deel dit artikel