Vanaf 29 oktober 2019 heeft Never Mind the Hype twee nieuwe hoofdredacteuren aan het roer! Aan het tweetal Marije Heida (3voor12 Friesland) en Merijn Siben (3voor12 Friesland, 3voor12 Utrecht) draagt Ingmar Griffioen het hoofdredactionele stokje over. Hij zal wel actief blijven als eindredacteur voor het platform. Oprichter Waldo Volmer zal eveneens een aantal van zijn organisatorische taken overdragen aan Marije en Merijn, maar blijft zakelijk verantwoordelijk.

Na ruim vierenhalf jaar en een hoop mijlpalen treden Waldo en Ingmar dus meer op de achtergrond. Voor onder andere persaccreditaties, eindredactie, nieuwe releases in binnen- en buitenland, voorstellen voor interviews, winacties, sociale media en algemene sturing zijn Marije Heida en Merijn Siben vanaf nu de new kids on the rock!

Marije Heida

Merijn Siben

Merijn Siben
“Toen ik twee jaar geleden begon als schrijver bij Never Mind the Hype, trok me bovenal het brede muzikale spectrum aan waarin het platform opereert. Van nationale tot internationale bands, van garagerock tot black metal: alles wordt omgegoten tot toffe content en verhalen. Ik vind het dan ook een hele eer om als hoofdredacteur aan de slag te gaan voor dit mooie platform en ik ga me hier bezig houden met het belichten van nieuwe releases, eindredactie, social media beheer en het inzetten van platforms als Spotify en Youtube. Mijn doel is om meer bereik te creëren, nieuwe invalshoeken toe te passen en natuurlijk Never Mind the Hype van interessante artikelen te voorzien, dankzij de inzet van ons team.”

Marije Heida
“Ik sloot mij vorig jaar december aan als eindredacteur bij NMTH aan na een jaartje non-activiteit voor het platform. Eerder was ik als redacteur mondjesmaat op pad, maar na het aantreden als eindredacteur en later hoofdredacteur bij 3voor12 Friesland merkte ik dat het regelen, het opmaken en online zetten van artikelen en contact hebben met de verslaggevers mij meer voldoening gaf. Aangemoedigd door één van de fotografen binnen de club, raakte ik erg enthousiast om de draad weer op te pakken met deze groep muziekfanaten. Nog geen jaar later mag ik samen met Merijn in de voetsporen treden van Ingmar als hoofdredacteur bij NMTH. Goddomme. Zin an.”

Ingmar Griffioen
“Ik ben dankbaar aan velen, en vooral manager Waldo Volmer, dat ik vierenhalf jaar zulk inspirerend heavy alternative werk heb kunnen doen voor NMTH. Minstens zo dankbaar ben ik, dat ik dat kan blijven doen, maar dan achter de schermen als (eind)redacteur en met losse projecten. Dat is vooral te danken aan Marije Heida en Merijn Siben, twee klasbakken die zich al geruime tijd bewezen hebben en al even staan te trappelen om NMTH samen te runnen. Ik heb er alle vertrouwen in dat dankzij dit duo, en de vele gretige medewerkers met hen, dit belangrijke platform voor heavy muziek een mooie toekomst tegemoet gaat!”

Waldo Volmer
“De lancering in 2015, tijdens Buma ROCKS! in Doornroosje, staat me nog levendig bij. We waren daarvoor al een half jaar bezig geweest met de voorbereidingen en Ingmar haakte in Nijmegen voor het eerst officieel aan. Sindsdien is hij de steunpilaar van NMTH geweest en een inspirator voor vele (nieuwe, soms zelfs redelijk onervaren) redactieleden. Met zijn inhoudelijke kennis en schrijvers-skills, wist hij NMTH een geheel eigen smoel te geven. Ik heb er volledig vertrouwen in dat het nieuwe hoofdredactie-duo deze sterke identiteit, als ook het met liefde opgebouwde netwerk, volledig recht zal doen. En met hun enthousiasme, frisse blik en competenties, ons platform voor de toekomst bestendig houden.”

Vanaf nu zijn hoofdredacteuren Marije en Merijn persoonlijk te bereiken via e-mailadressen marije@nmth.nl en merijn@nmth.nl. Voor persberichten, promoverzoeken, nieuwe releases en andere mails, stuur je een bericht naar redactie@nmth.nl. Bezoek ook onze contactpagina voor meer informatie.

 Deel dit artikel