SØWT op Popronde Eindfeest, foto JessieKamp

SULTAN.

Jahaa, niet alleen mogen we weer, maar nu ook nog eens zonder coronarestricties en anderhalve meter! Afgelopen vrijdag waren ze in Leeuwarden al niet meer te houden toen The Desmonds zorgde voor een moshpit tussen de stoelen. Maar nu is het eindelijk weer tijd voor het echte werk! En dat gaat goed voelen, want vanaf vanavond tot en met zondag 3 oktober is het goed toeven bij Popronde Wageningen, Eindhoven, Almere en Almelo. Hetzij door de nasleep van de coronamaatregelen iets anders. Je betaald namelijk een ticket van 5 euro waarmee je de hele dag bands kunt zien, en het mooie is: een gezond deel ervan valt onder onze NMTH Talentselectie. We maken het daarom gemakkelijk voor je. en stippelen hieronder alle hard ’n heavy beukroutes voor je uit. Koop je tickets hier en pak je notitieblokje er maar vast bij…

Royale package harde muziek in Wageningen en Almere
Oef, Wageningen pakt uit dit jaar qua hardere bands! Dat begint nog makkelijk, met een heerlijke, fuzzy ménage à trois bij Unitas Jongerenvereniging van Andy & the Antichrist, The Ballet Bombs en The Desmonds, maar daarna is er helaas overlapping met SULTAN. Mt. Atlas en Kalaallit Nunaat, allen op dezelfde plek. Lastig! Dan ligt het tijdschema van Almere er een stuk soepeler bij, met SØWT, Andy & the Antichrist, Mt. Atlas, SULTAN. en Cloudsurfers en Mt. Atlas, met enkel overlapping bij die laatste twee! Een groot deel zit al vol, maar vaak kun je op vertoon van een ticket vast nog naar binnen als de drukte meevalt! Voor Wageningen koop je hier je ticket en Almere kun je hier terecht.

Mini beukroutes in Eindhoven en Almelo
Eindhoven en Almelo zijn beduidend wat rustiger, maar daar kun je ook zeker genieten van enkele NMTH Talenten! Mooi aansluitend op elkaar: opnieuw The Desmonds en Andy & the Antichrist en nu ook de Utrechtse garagepunkers van Deveron, allemaal in Area 51 Skatepark! In Almelo geniet je dan weer van het ontzagwekkende geluid van Mt. Atlas en Minor Citizen. Groot deel zit al vol, en geen garantie, maar vaak kun je nog wel naar binnen als de opkomst in de zaal meevalt! Tickets voor Popronde Eindhoven scoor je via hier, en tickets voor Almelo op 3 oktober scoor je via hier. De routes inclusief tijden vindt je hieronder, maar warm ook zeker even op met onze geüpdatete hard ’n heavy (Never) Mind The Popronde playlist van 2021:


TIJDSCHEMA’S

Popronde Wageningen
Donderdag 30 september

NMTH Route: 

19:00 Andy & the Antichrist – Unitas Jongerenvereniging, Herenstraat 31
20:00 The Desmonds – Unitas Jongerenvereniging, Herenstraat 31
21:00 The Ballet Bombs – Unitas Jongerenvereniging, Herenstraat 31
23:00 Kalaallit Nunaat – Unitas Jongerenvereniging, Herenstraat 31
23:00 Mt. Atlas – Hotel WICC, Lawickse Allee 9
23:00 SULTAN. – Junushoff, Plantsoen 3


Popronde Eindhoven 
Vrijdag 1 oktober

NMTH Route: 

20:30 The Desmonds – Area 51, Ketelhuisplein 18
21:45 Deveron – Area 51, Ketelhuisplein 18
23:00 Andy & the Antichrist – Area 51, Ketelhuisplein 18


Popronde Almere 
Zaterdag 2 oktober

NMTH Route:
19:45 SØWT – De Meester, Rentmeesterstraat 2
21:00 Andy & the Antichrist – De Meester, Rentmeesterstraat 2
22:30 SULTAN. – Poortdok, Ijmeerdijk 1A
22:45 CLOUDSURFERS – De Meester, Rentmeesterstraat 2
23:15 Mt. Atlas – Café Op 2, Stadhuisplein 2Popronde Almelo
Zondag 3 oktober

NMTH Route:
17:30 Mt. Atlas – ROC van Twente, Wierdensestraat 65
20:00 Minor Citizen – JBstudio, Bornsestraat 384aDeel dit artikel