Guano ApesIk weet niet wat jij op zaterdag 9 juli 2016 deed, maar wel wat je had moeten doen: hard gaan op Stone Rock Festival. De zesde editie van het festival bij ‘de steen’ ging er vol op met shows van onder meer DeWolff, John Coffey, Paceshifters en It It Anita. Heerlijk. Het was de eerste keer dat we ons in Dalfsen onderdompelden in zoveel bands en gerstenat (en dat zonder te grunten voor munten) en man, wat een mooi feest. Sterk programma ook. Wel zonde dat het meteen de laatste keer onder die steen was, op dat mooie terrein pal naast het station. Het goede nieuws was al wel meteen dat de organisatie die locatie verliet omdat ze daar niet verder mocht groeien. Gezonde ambitie dus en daar plukken we vandaag de eerste vruchten van: Stone Rock Festival kondigt Guano Apes aan als headliner voor zaterdag 8 juli 2017!

Met de inmiddels 20-jarige Duitse rockband, in 2009 heropgestaan, is er pas één band bekend van het affiche voor de zevende editie. Dus dat beloof ook nog wat. Met het enthousiasme van de achterban zit het ook wel snor: “Donderdag werden in één dag alle Early Bird Tickets verkocht, zonder dat er ook maar één naam bekend is.” De organisatie belooft binnenkort met meer bevestigingen te komen.

Tot slot willen we nog twee dingen kwijt: 1. We hebben dan wel vorig jaar ‘uit betrouwbare bron’ vernomen dat Stone Rock zou verkassen, maar ondertussen staat er nog steeds Stationsweg 4 in Dalfsen onder alle berichten… 2. Kaarten kosten €23,50 en zijn te koop via deze link.Deel dit artikel