Grim Tim 2017Grim Tim MDMA 300 dpi RGB 1600spuareHet is wel Popronde-primeurdag vandaag, want hier is gewoon weer een nieuwe track uit onze selectie waar de vonken vanaf vliegen. My Dear Mary Ann is de nieuwe single van Grim Tim, de Eindhovense bluesrockers die dit najaar de Popronde willen platspelen en daar dit weekend vast een drievoudig voorproefje van geven. Je ziet het trio vanavond in Cul de Sac, Tilburg, morgen in Splotsz te Roelofarendsveen en dan zaterdag 24 juni in de thuismatch in Cafe Wilhelmina in Eindhoven.

Na de Popronde-uitverkiezing en de NMTH-selectie is dit weer een goede manier om de stilte verder te verbreken. Het was even wat rustiger geworden rond de groep vanwege een bezettingswisseling, maar met heet verse bloed is Grim Tim 2.0 helemaal klaar om deze herfst op tour te gaan met de Popronde. Verder brengen ze dit jaar in totaal vier singles uit in aanloop naar een volledige langspeler, die begin 2018 moet volgen. Deel 1 in dat vierluik is My Dear Mary Ann is dat je nu hoort:

Grim Tim staat voor een swingende mix van alternatieve rock en blues en de sfeer van een broeierige Tararantino-film net voordat het bargevecht uitbreekt. 013 heeft ze al eens bestempeld tot Nederlands hoop in bange rock-dagen en na shows met Editors en Wolfmother, tours door Europa en met Birth of Joy tijdens de Get Well Tour, mag de live-reputatie er zijn.

LIVE:
16 juni – Cul de Sac – Tilburg
17 juni – Splotsz – Roelofarendsveen
24 juni – Wilhelmina – EindhovenDeel dit artikel