We kijken al heel erg uit naar de Popronde kick-off in Nijmegen zaterdag, maar er vindt de dag ervoor al een heavy warming-up feest plaats in Bitterzoet Amsterdam! Jawel, nieuwbakken NMTH Talent en altmetal sensatie Mountain Eye viert aanstaande vrijdag 9 september de release van hun tweede, verschroeiende langspeler First We Become Ashes, en als support nemen ze Popronde alumni Frontstreet mee. 

Wordt een druk weekend voor Mountain Eye in ieder geval, want de dag erna zullen ze aantreden in Roxy’s te Nijmegen tijdens Popronde. Om 21:00, dus noteer die zeker even in je tijdschema! Maar op 9 september zit je voor 12,50euro in Bitterzoet, waar  de heren hun thuisstad even flink op de grondvesten zal laten schudden met een speciale setlist. Dat Nederlandse nu-metalmeesters Frontstreet komen openen is de kers op de taart, want live klappen deze heren erop. Voor wie niet kan wachten Mountain Eye tijdens Popronde te zien: koop hier je kaartje voor de First We Become Ashes releaseshow. En zet jezelf ook op aanwezig via het FB-event.

Tickets voor de First We Become Ashes releaseshow zijn 12,50eu online, en 15eu aan de deur. Check alle info via de Bitterzoet websiteDeel dit artikel