Orange Goblin

Orange Goblin

Hard! Orange Goblin, The Queers, Oozing Wound en Herder komen op 6 april naar de Effenaar voor de tweede editie van Faster & Louder Festival. (Festival-)bazen Bart & Bartman kondigen vandaag vier nieuwe namen aan die niet alleen sneller & luider zijn, maar zeker ook dikker, vetter en grover zijn te noemen.

Orange Goblin op Into The Void, foto Rob Sneltjes

Orange Goblin op Into The Void, foto Rob Sneltjes

Daar zijn ze weer: Na Desertfest en Into The Void komt het Londense kwartet Orange Goblin die stoner ook door de Effenaar pompen. We krijgen oldschool punk van het Amerikaanse The Queers, speed, space en thrash van landgenoten Oozing Wound en het is verdikkeme een van de laatste kansen om Herder, een van Nederlands hardst beukende bands, aan het werk te zien. Faster & Louder is een van de twee afscheidsshows die Herder doet en de karrevracht aan sludgende en stonerdoomende decibellen van de Friezen doet de festivalnaam uiteraard eer aan.

Faster & Louder 2
Met Faster & Louder brengen Bart & Bartman je terug naar de basis: goede muziek en koud bier. “Veel meer heeft een mens niet nodig”, aldus de organisatie van your annual hi-octane rock ’n roll fest. De oude ritmesectie van Peter Pan Speedrock vormt nu de ruggengraat van Faster & Louder en wil met deze tweede editie ‘geliefde en gevestigde namen combineren met jonge en hongerige acts’. “We wilden de bands die onze generatie – waar de harde muziek al jaren door de aderen stroomt – gaaf vindt, combineren met acts die nu keihard rocken. Rock ’n roll never dies en wij houden het graag in leven!”

Tot nu toe bevestigde namen:
Frank Carter & The Rattlesnakes, Orange Goblin, The Queers, Oozing Wound, Cosmic Psychos, The Spades, en Herder.

Faster & Louder 2
06 april 2019
Effenaar, Eindhoven
Kaarten kosten € 38,- en zijn te koop via Effenaar.nl.
Meer info ook in het FB-event.
– Lees ook het verslag van Faster and Louder 1

Herder op Roadburn 2016 // foto: Roy Wolters

Herder op Roadburn 2016 // foto: Roy WoltersDeel dit artikel