De line-up van Faster & Louder is af, rond, onguur, grof en volvettig. Met de toevoeging van Discipline, La Muerte (BE), Rotten Foxes (UK) en Dead Loyalty is de bezetting van het festival compleet. Faster & Louder 2 vindt op zaterdag 6 april plaats in de Effenaar in natuurlijke habitat Eindhoven.

Ex-Peter Pan Speedrock-kanonnen Bartje en Bartman voegen zojuist de laatste vier nieuwe namen toe aan de line-up van Faster & Louder. Met La Muerte is een van de meest legendarische en heavy Belgische bands herrezen. Dat deden ze eigenlijk in 2015 al eens en betrouwbare bronnen bevestigen dat je dat live wilt aanschouwen. Zeker nu er sinds januari (2019) ook een nieuwe zelfgetitelde plaat ligt.

DisciplineEn dan Discipline, niet te verwarren met de gelijknamige Amerikaanse progrockers. Nee, het draait hier om Eindhovens eigen, beruchte en vernieuwde band, die knetterharde, vettige hardcore en streetpunk opdient. Voor meer over Discipline, vewijzen we u naar deze review van Eindhoven Rock City.

Verder toegevoegd zijn het uit Brighton afkomstige death punk-kwartet Rotten Foxes en Klazienaveens hardste pappies van Dead Loyalty (opzwepende punky death metal).

Volledige line-up:
Frank Carter & The Rattlesnakes, Orange Goblin, Cosmic Psychos, The Spades (reünie), Herder (afscheidsshow), Oozing Wound, The Queers, MANTAR, Crows, Bob Wayne & The Carnies, POWERNAP, Discipline, La Muerte, Rotten Foxes en Dead Loyalty.

Faster & Louder 2
06 april 2019
Effenaar, Eindhoven
Kaarten kosten € 38,- en zijn te koop via Effenaar.nl.
Meer info ook in het FB-event.
– Lees ook het verslag van Faster and Louder 1Deel dit artikel