Tussen al het goede concert-en festivalnieuws door zouden we bijna vergeten dat er een nieuwe Doomstad aankomt! Jawel, na herhaaldelijk uitstellen om voor de hand liggende redenen is het vrijdag 25 maart eindelijk keihard raak! De achtste editie van Doomstad in de EKKO, met een kleine aanpassing. Helaas kan Pothamus niet meer, maar in plaats daarvan hebben we een liveprimeur te pakken met het Belgische Ordigort. Samen met Belgische black metalbazen Alkerdeel en de weergaloze muzikanten van Grey Aura is EKKO op vrijdag 25 maart de Utrechtse hangplek voor heavy muziek van het pikdonkere soort.

Het leek begin dit jaar nog wat grimmig dankzij een hevige coronapiek, maar de laatste weken zien er zowaar rooskleurig uit. De concertagenda begint weer vol te raken, met Doomstad alvast als een van de eerste feestjes waar we ons op verheugen. Mogelijk gemaakt door EKKO en Johan van Hattum (Terzij de Horde), is er keihard gewerkt aan een nieuwe editie. Tickets zijn voor Doomstad #8 met Alkerdeel, Grey Aura en Ordigort zijn nu te koop via EKKO.nl voor 14eu. Zet jezelf maar alvast op aanwezig via het Facebook-event.

LET OP:  Dit is de verplaatste Doomstad-editie van 27 november 2021. Voor programma’s in EKKO is het vanaf 25 februari niet meer nodig om een coronatoegangsbewijs te tonen voor toegang.

 Deel dit artikel