Death Alley tourEindelijk goed nieuws uit kamp Death Alley. De band heeft ‘vers vlees en hernieuwde kracht’ gevonden en gaat weer op pad, zo lezen we op de Facebook-pagina en een nieuwe Instagram-account. Daarmee wordt een impasse doorbroken, die ontstond toen bassist Dennis Duijnhouwer uit de groep gezet werd. Even leek het voortbestaan van de band onzeker. Verschillende shows waaronder Desertfest Londen en Berlijn moesten afgezegd worden en zo is Death Alley komend weekend bijvoorbeeld niet op Sniester in Den Haag te vinden. Gelukkig kan het nu weer om de muziek gaan en kan het vizier op het podium, waar de groep een fikse naam vestigde met hechte, gepassioneerde shows.

We weten niet wie er als vervanger gevonden is, daar wil de groep begrijpelijkerwijs nu geen statements over geven. Wat we wel weten is dat de draad op donderdag 8 juni wordt opgepakt in Wenen em dat na shows in Linz en Jicín, Tsjechië op 18 juni weer voet op Nederlandse bodem wordt gezet. Dan staat festival Op De Toffel in Vierlingsbeek op het menu, waarna nog zeventien data volgen waaronder Pedro Pico Pop, Geinbeat in Nieuwegein, Madnes op Ameland, Dijkpop, Werfpop, Welcome To The Village, Dicky Woodstock, Nirwana Tuinfeest en op 2 septemeber Epop in Epe. Van de buitenlandse data spreekt een zeker festival in de duinen op Sardinië alvast zeer tot de verbeelding, terwijl ook het Belgische Roakdkill Festival, een Spaans, een Frans en nog twee Duitse festivals worden aangedaan. Afijn, kijk anders zelf even op de poster.

De verklaring van Death Alley leest als volgt:

Alright, we’re ready to hit the road again. We got fresh flesh, renewed power, and a hell lot of shows to unleash the energy. Let this summer daze flush away the bitter taste of spring. See you all in the ring!Deel dit artikel