Stop de persen! Zonder dat we er erg in hadden, zijn we reeds de maand september in gegleden. Maar natuurlijk niet zonder dat we jullie hebben getrakteerd op de maandelijkse kersen op de audio-visuele taart van augustus. Wederom hebben we de vetste video’s voor je geselecteerd, zodat jij het niet hoeft te doen.


Eagles Of Death Metal – Complexity

De clip van Josh Homme en Jesse Hughes doet verlangen naar meer. Gelukkig komt over een maand het nieuwste album. Wij kunnen niet wachten! Niks ingewikkelds aan.

Every Stranger Looks Like You – BOB

De Belgische hardcoreband Every Stranger Looks Like You komt hard binnen met deze freaky clip waarin alles gespiegeld is. Double trouble!

De Dood – Roadkill

In de clip van de Nederlandstalige trashpunk De Dood wordt al binnen 15 seconden genadeloos afgerekend met een ultieme kinderfavoriet: Pino. Knallende gitaren, vuurballen en een vette bolide: dit is wellicht de ultieme punkclip van deze maand.

Santa Fé – Oh My

Popronde-act Santa Fé bracht deze maand een prachtige houtje-touwtje video uit met tekeningen die je waarschijnlijk zelf ook maakte in groep 3. Oh my boeit tot het eind.

The Black Marble Selection – Under Her Spell

Wat gebeurt er als mannen allemaal achter hetzelfde meisjes aan zitten? Een bloedstollende afvalrace is het gevolg.

Boner Petit – Stuffed Animals

Een andere veelbelovende Popronde-act: Boner Petit. Voor hun nieuwste single renden zij rond in de Apenheul. Deze clip zorgt gegarandeerd voor een glimlach op je gezicht.

Kadaver – Last Living Dinosaur

Zwart-wit video’s blijken mateloos populair deze maand. En toegegeven: ze zorgen net voor dat extra randje. Want wie wist dat tanden poetsen er zo eng uit kon zien?

OBESE – Red As  The Sun

Wat er allemaal in deze clip gebeurt, is ons ook een raadsel. Een complete mindfuck, maar wel lekker!Deel dit artikel