Hey Team @ Arnhem Live

De muziekwereld is aanpasbaar, zo blijkt maar weer eens. Want met alle concerten en festivals verplaatst, is livestreamen in luttele weken het nieuwe normaal geworden. Concerten op de kijkbuis in het comfort van eigen huis, moshen in je eentje. Zelfs met nieuwe aanpassingen, waarbij er mondjesmaat weer wat concerten worden gehouden, lijkt het erop dat streams nog enkele tijd onze toevlucht bieden naar een live-ervaring. En om toch wat overzicht te behouden in die overlopende emmer aan livestreams, verzamelen we elke week een rits opnames van binnen-en buitenlandse bodem. Met dit keer twee keiharde sessies van Popronde NMTH Talents Hey Team en Baardvader, evenals een SONNDR livesessie, Zeeuwse punkrockers Rites en Eindhoven postpunk newwavers Xtort. Ga er dus gauw maar eens voor zitten…

19 JUNI: HEY TEAM @ ARNHEM LIVE
Deze performance bij Arnhem Live vond in juni al plaats, maar afgelopen week werden de beelden vrij gegeven. Zie hier dus Hey Team met een bondige, maar energieke sessie, inclusief een nieuw nummer. Dat wordt wat bij de Popronde:

17 JULI: BAARDVADER @ SUBMARINE DEN HAAG
Fuzzy stoner in je strot met deze thuiswedstrijd van Baardvader. Man man man, we kijken ook heel erg uit naar de vuige grooves van deze heren op Popronde 2020:

17 JULI: SONNDR – LIVE SESSION AT THE CHURCH OF RNDR
Na een hevige nieuwe single komt SONNDR opnieuw met een fijn, gruizig cadeautje aanzetten. Een hevig postpunkende livesessie, dit jaar opgenomen en nu gereleased, opgenomen in de RNDR studio:

17 JULI: RITES @ DE SPOT
Prettige punkrock op zijn Zeeuws, Rites maakte er vrijdag een pittig partijtje van:

21 JULI: ISOLATION SESSIONS #113 – XTORT
Tot slot nog nummer 113 van de Isolation Sessions, met Xtort rechtstreeks uit Eindhoven Rockcity. New wave, postpunk en industrial zonder pardon in de blender:Deel dit artikel