dirty denims promoKregen we twee weken terug al een versnelde Heartbeat van de nieuwe single van The Diry Denims, nu hebben de Eindhovense punky hardrockers er een clip bij gemaakt. Die video begint na een hartslag met dat hele catchy toetsenloopje en het even pakkende “I Wanna Go With You, Go Go Go” van zangeres Mirjam. De helel song komt in live-verpakking voorbij, de setting waar het viertal zich de laatste weken bijna continu in bevindt. Dankzij de Popronde en vijf voorprogramma’s voor Golden Earring is het hard werken voor Mirjam, gitarist Jeroen, bassist Ashley en nieuwe drummer Martijn (Thomas is op wereldreis).

Bekijk de clip nu op Never Mind The Hype en lees daaronder meer.

The Dirty Denims is heel duidelijk over het hoe, wat en waarom van de clip: “We hebben de afgelopen tijd vooral veel live gespeeld en heel veel lol gehad on tour. We hebben geprobeerd om de sfeer tijdens deze roadtrips en de energie op het podium vast te leggen in de clip. We zijn erg blij met het resultaat en in de clip kun je zien wat je kunt verwachten tijdens live shows. What you see is what you get!”

Impressie van The Dirty Denims op Popronde Rotterdam

Impressie van The Dirty Denims op Popronde Rotterdam

The Dirty Denims live op de Popronde:
Liefst twaalf Popronde-boekingen sleepte de band in de wacht en je kunt ze vanavond in Middelburg en nog vier keer gratis zien vlammen:

– donderdag 12-11 @ Popronde Middelburg
– vrijdag 13-11 @ Popronde Alkmaar
– zaterdag 14-11 @ Popronde Sittard
– zondag 15-11 @ Popronde Hilversum
– donderdag 19-11 @ Popronde Breda

Live met Golden Earring:
– zaterdag 21-11 in Rodahal, Kerkrade
– maandag 30-11 in Tivoli Vredenburg, Utrecht

Meer shows:
– vrijdag 11-12 in Cul De Sac, Tilburg
– 1-1-16 in Café De Reünie, Geleen
– 23-1-16 in Muziekcafé, Helmond

Je kunt Heartbeat ook beluisteren/aanschaffen via:
Spotify
iTunesDeel dit artikel