The Super Soakers, foto Will Thijssen

The Super Soakers, foto Will Thijssen

‘Beach flavoured Rock’ noemen ze het zelf en wij zeggen: voor een Brabantse band zit hier inderdaad een verdacht lekker ‘stranderig’ surfsmaakje aan. De garagerockers van The Super Soakers uit Boxmeer laten je vandaag de nieuwe single horen en die heeft met Close To The Sun ook als zo’n Beach Boys/Allah Lah’s titel. En die komt inclusief geinige videoclip.

The Super Soakers is geïnspireerd door zeelucht, bier en vrouwen en heeft zich vast ingeschreven voor de Popronde. Heel goed. Thijn, Willem, Freek en Mart hebben ook de interesse weten te wekken van Coaster Records, dat de 7″ single ‘White Picket Fence Dream’ nog deze maand (20 februari) uitbrengt met ook Close To The Sun er op. Op cassette krijg je er zelfs een derde track bij.

“We tried to make a proper garagerock video, but sometimes things just don’t work out.” Gelukkig kunnen ze er om lachen. De jongens hebben vast ook goed naar de low-budget aanpak van de garage-collega’s van The Black Cult gekeken en gelijk hebben ze. Er hoort ook een presentatie bij de singlerelease en dat is op zaterdag de 20e in Pub Esser in Boxmeer. Een dag later zie je ze in Area 51, Eindhoven. Meer data onder de clip.

SHOWS
20/02 Pub Esser, Boxmeer
21/02 Area 51, Eindhoven
26/02 Cafe Altstadt, Eindhoven
5/03 Nikspack, Horst
08/03 Cultuurcafe, Nijmegen
27/03 Cafe Wilhelmina, Eindhoven
28/03 Prilpop, SevenumDeel dit artikel